Tania Budi, frumoasă şi fără machiaj

Chiar dacă ştiam acest lucru, parcă tot ne face bine de fiecare dată când o vedem. Pe lângă blondină, avem astăzi întâlnire şi cu DJ Harra, cu Alice Iotta sau cu fosta componentă a trupei

Chiar dacă ştiam acest lucru, parcă tot ne face bine de fiecare dată când o vedem. Pe lângă blondină, avem astăzi întâlnire şi cu DJ Harra, cu Alice Iotta sau cu fosta componentă a trupei Sexxy, Claudia.

Tania Budi, incredibil de frumoasă fără machiaj!

Vedeta a demonstrat că frumuseţea nu ţine cont de farduri şi că naturalul poate câştiga oricând războiul cu artificialul.

Secretul Taniei Budi constă în mult sport, un regim alimentar echilibrat, lipsit de excese de orice natură şi, în general, un stil de viaţă sănătos din toate punctele de vedere, explică ziarului Click.

Dj Harra şi-a tras buze mari şi senzuale

Dana Neacşu, pe numele său real, şi-a mărit buza superioară şi este extrem de mândră de rezultat.

"Aveam buza de sus mai mică decât cea de jos, iar acum le-am egalat", a declarat Dj Harra, pentru Zeus Tv.

Claudia, ex- Sexxy, şi-a golit poşeta pentru cancan.ro

Artista nu obişnuieşte să-şi burduşeacă poşeta cu lucruri inutile. Ea are, însă, grijă să nu-i lipsească: rujul, medicamentele contra alergiilor, aţa dentară şi guma de mestecat, portofelul, cheile de la maşină şi telefonul mobil, şerveţelele sau clamele de păr pentru atunci când podoaba capilară a incomodează.

Alice Iotta: "Dacă mi-ar plăcea femeile, mi-aş dori să am o relaţie cu Jenna Jameson"

Sora Simonei Sensual este din ce în ce mai prezentă pe micile ecrane.

După ce am aflat că-şi va face o operaţie chirugicală la nivelul feselor, acum aflăm cu cine s-ar iubi dacă ar ave aaltă orientare sexuală. "Dacă mi-ar plăcea femeile mi-aş dori să am o relaţie cu Jenna Jameson", a declarat Alice pentru showbiz.ro.

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod