Bianca Drăguşanu, despărţită pe veci de Cătălin Botezatu

Cel puţin aşa susţine Libertatea care spune că actualul iubit, Adrian Cristea, i-a interzis divei să se mai întâlnească sau să mai vorbească cu mentorul ei. Vorbim astăzi şi despre cel mai

Cel puţin aşa susţine Libertatea care spune că actualul iubit, Adrian Cristea, i-a interzis divei să se mai întâlnească sau să mai vorbească cu mentorul ei. Vorbim astăzi şi despre cel mai nou cuplu din showbizz, Adelina şi Gabi, dar şi despre un nou bebe care-şi face simţită prezenţa printre milionari.

Bianca Drăguşanu despărţită pe veci de Cătălin Botezatu

Adrian Cristea, iubitul roşcatei, i-a explicat acesteia că apropierea de designer, chiar şi în scop profesional, îi aduce numai belele şi le compromite relaţia. Se pare că de această dată bomba-sexy se va conforma.

Ultima emisiune pe care Bianca a făcut-o cu Bote, "Burlăciţa", s-a încheiat cu scandal, designerul spunând despre ea că e superficială şi ignorantă.

Adelina ex-Vârciu, prietenă bună cu Bădălău ex-Gabor

Fosta soţie a lui Liviu Vârciu susţine că e doar foarte bună prietenă cu fostul iubit al Ramonei Gabor, nu că sunt iubiţi, deşi presa dă ca sigură această relaţie. "Eu cu Gabi mă cunosc de ceva timp, am ieşit în oraş, să luăm masa, suntem prieteni. Nu ştim ce va fi pe viitor, acum nu avem decât o relaţie de prietenie sinceră. Dacă se transformă, vă anunţ.

Încă nu l-am dus acasă, nu îmi duc toţi prietenii acasă. Este un om deosebit cu care mi-a făcut plăcere să ies în oraş şi cam atât. Nu m-am combinat! Nu am fost cucerită atât de repede, avem doar o relaţie de prietenie", a spus Adelina Pestriţu.

DJ Harra s-a ars în Italia

Răutăcioşii ar interpreta greşit această afirmaţie, adevărul, însă, este unul usturător. "În club, mi-am ars degetul cu un pahar flambat. Toţi alergau care mai de care să îmi aducă ulei de măsline sau ceva să îmi dau pe el să nu fac băşică", a povestit Dj Harra pentru ziarul Naţional.

Cristi Borcea în culmea fericirii!

Este un an minunat pentru finanţatorul de la Dinamo sau aşa pare din exterior.

În sfârşit a reuşit să se însoare cu femeia pe care o iubeşte de ani de zile, iar acum a aflat că va fi şi tătic. Ce poate fi mai frumos de atât. După ce, la plecarea în luna de miere, Alina declara că: "Singurul lucru la care mai visez e un copil. Ni-l dorim mult. M-ar implini şi mai mult", ieri soţul ei, anunţa: "Alina este însărcinată. Sunt foarte fericit".

Beatrice Tican, după logodnă, despărţirea

Bruneta făcută celebră de Pepe şi susţinută, se pare, de Adrian Cristea a dat de belea. Dacă săptămânile trecute anunţa cu mare tam-tam faptul că se logodeşte şi se lăuda cu o pereche de verighete de 2000 de euro, astăzi suferă pentru că şi-a prins iubitul cu alta.

În urmă cu câteva zile, fostul sportiv a fost surprins în compania unei tinere pe care o săruta de zor la o terasă din Capitală, neţinând seama că ar putea fi văzut de cineva care i-ar spune logodnicei lui ce se întâmplă.

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod