Daniela Gyorfi: "Lumea spune că am intrat la menopauză, iar eu poate sunt iar gravidă"

Aceasta a fost declaraţia şoc pe care a făcut-o artista în această dimineaţă la matinalul Antenei 1. Vom mai discuta astăzi şi despre vedetele mai tinere, cum ar fi Bianca Drăguşanu sau

Aceasta a fost declaraţia şoc pe care a făcut-o artista în această dimineaţă la matinalul Antenei 1. Vom mai discuta astăzi şi despre vedetele mai tinere, cum ar fi Bianca Drăguşanu sau despre Ilinca Vandici care este, mai nou, lipsită de inhibiţii.

Proaspătă mămică, viitoare graviduţă

Nu ştiu ce să zic, dar Daniela Gyorfi surprinde din ce în ce mai mult. După ce s-a chinuit ani de-a lungul să aibă copii şi după mai multe sarcini pierdute, Daniela are o fetiţă de câteva luni. Şi iată ce declara în această dimineaţă: "Lumea spune că am intrat la menopauză, dar s-ar putea să fiu din nou însărcinată", a declarat Daniela Gyorfi, la Neatza.

Adriana Bahmuţeanu, la atac

Invitată în emisiunea lui Cristi Brancu, soţia lui Prigoană a avut numai cuvinte de laudă la adresa Biancăi Drăguşanu: "Bianca Drăguşanu vinde foarte bine. Ea merită toţi banii. Fata are asta nu are încă atâtea bube în cap şi este cu o clasă peste celelalte. Dacă o pui într-o cameră cu Monica sau Ramona Gabor sau cu altele, toţi bărbaţii o vor alege pe Bianca", a declarat soţia lui Prigoană. "Am auzit că tariful Biancăi Drăguşanu ar fi 5000". Interesant este faptul că prezentatorul emisiunii Agentul VIP nu s-a arătat deloc şocat, dimpotrivă a confirmat şi el: "Asta am auzit şi eu", conchide Libertatea.

Tot despre Bianca şi tot cu Bianca

De data aceasta ea este cea care face declaraţiile: "La noi nu mai e dragoste, e iubire" a spus mândră Bianca, susţinută de coprezentatorul emisiunii Mircea Stoian: "E adevărat că vă respectaţi mai mult acum!". Dar zâmbetul Biancăi i-a dispărut brusc de pe faţă când moderatorul Dan Capatos i-a spus că mâine, miercuri, o să-i demonstreze că Adrian o iubeşte mai puţin, explică ziarul Click.

Ilinca Vandici, din ce în ce mai goală

După despărţirea de Marica lui Vandici pare să-i meargă din ce în ce mai bine. Atât de bine că se şi dezbracă. Ilinca Vandici are forme, are sex appeal şi are priză la bărbaţi. Acest lucru se poate vedea cel mai bine într-o scenă din serialul "Narcisa: Iubiri Nelegiuite", în care vedeta apare goală sub duş. E drept că spre deosebire de Alina Puşcaş, Ilinca nu-şi arată sânii, prezentatoarea Antenei 2 compensează prin mişcări tandre şi gesturi intime, explică Libertatea.

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod