Inna, prea fiţoasă pentru mexicani, iar Daniela Crudu se întâlneşte în secret cu Nilă

Inna a avut mare priză la publicul mexican, însă jurnaliştii sunt de părere că diva "şi-a cam luat-o în cap". Cruduţa nu poate sta departe de iubitul ei, Mihai Costea, iar Marina Dina a
Inna a avut mare priză la publicul mexican, însă jurnaliştii sunt de părere că diva "şi-a cam luat-o în cap". Cruduţa nu poate sta departe de iubitul ei, Mihai Costea, iar Marina Dina a revenit pe podium. Despre toate acestea vom bârfi astăzi.
Inna face fiţe în Mexic, scrie Libertatea.
Că Inna se bucură de un succes internaţional nu mai e pentru nimeni o noutate. Peste tot pe unde se duce, mica brunetă face furori. Fanii intră în delir atunci când o văd, stadioane întregi îi fredonează melodiile, iar ziariştii se dau peste cap să obţină interviuri exclusive cu vedeta mioritică. Însă, nu toţi sunt cuceriţi de farmecele Innei. Jurnaliştii mexicani, de exemplu, au criticat-o pe cântăreaţă în urma unui incident petrecut în timpul unui spectacol din Guadalajara. Se pare că, artista a refuzat să mai cânte din cauza unor probleme de sonorizare. Mai mult, Inna s-a declarat extrem de iritată şi a susţinut că ea nu se poate desfăşura în asemenea condiţii inadecvate. După rezolvarea micilor defecţiuni, ea şi-a reluat show-ul, dar a refuzat să facă pe placul publicului şi să le ofere bis-uri. Jurnaliştii mexicani au criticat comportamentul vedetei: "Doar timpul ne va demonstra care este locul Innei în Mexic şi în lume!"
Marina Dina a revenit pe podium, potrivit ziarului Click.
După o absenţă de câteva luni din peisajul monden,  Marina Dina s-a hotărât să revină în prezentările de modă. Blonda a participat, în acest week-end, la prezentarea casei Atmosphere. Pentru un contract de 3.000 de euro, Marina se va îmbrăca cu hainele acestei case de modă.
Daniela Crudu s-a întâlnit cu Mihai Costea, scrie Libertatea.
Cruduţa nu a putut să stea departe de iubitul său, fotbalistul Mihai Costea. Chiar dacă în urmă cu câteva săptămâni a anunţat în direct, plângând, că relaţia lor s-a încheiat, pentru binele lui Nilă, cei nu au putut sta departe unul de altul. Cei doi îndrăgostiţi au petrecut acest week-end la Râmnicu Vâlcea, oraşul natal a lui Costea. Ei au fost vazuţi, împreună, la meciul de handbal din Liga Campionilor, dintre Oltchim Râmnicu Vâlcea şi Gyor. Ce părere are patronul Stelei, Gigi Becali, despre această întâlnire, încă nu ştim, dar aşteptăm un nou episod, în direct, de pe canapeaua lui Capatos.
bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod