Adelina Pestriţu a făcut accident cu maşina iubitului, iar Celia a recurs la epilarea cu laser

Vedeta Kanal D a reuşit să intre într-o bordură cu Mercedesul lui Răzvan. La doar câteva zile de când iubitul său i-a încredinţat autoturismul, bruneta a reuşit să-l strice. Celia s-a
Vedeta Kanal D a reuşit să intre într-o bordură cu Mercedesul lui Răzvan. La doar câteva zile de când iubitul său i-a încredinţat autoturismul, bruneta a reuşit să-l strice. Celia s-a hotărât să se epileze definitiv. Sătulă de lama de ras, cântăreaţa s-a dus la un salon specializat.
Celia nu mai suportă să se epileze în fiecare lună, aşa că s-a hotărât să apeleze la serviciile unui salon estetic unde şi-a făcut epilare definitivă, scrie Cancan. Cântăreaţa a declarat că vrea să scape de părul nedorit şi din acest motiv a ales să se epileze cu laser.
"Probabil că oamenii în loc să pună bani peste asta, îşi cumpără o lamă. Vreau să mă epilez tot corpul", a spus Celia.
Adelian Pestriţu a buşit maşina iubitului, scrie Click. Vineri seara, prezentatorea de la Kanal D se îndrepta, cu maşina iubitului Răzvan, un Mercedes alb, spre zona Obor din Capitală, pentru a ajunge la timp la un eveniment. Neatentă, bruneta a dat cu bolidul într-o bordură şi a făcut pană.
Diana-Iguana îşi răsfaţă părul cu tratamente de 700 de euro pe lună, scrie Libertatea.
Diana Ştefănescu, fosta iubită a lui Liviu Vârciu, a devenit, recent, imaginea unui salon de înfrumuseţare de fiţe din Capitală. Actriţa a semnat un contract pe doi ani de zile, în valoare de câteva zeci de mii se euro şi, de atunci, petrece mare parte din zi în salonul cu pricina, unde urmează tratamente speciale pentru părul ei.
bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod