Anna Lesko se gândeşte la un copil, iar Deliei Matache îi place la cazinou

Anna Lesko îşi doreşte un copil, dar nu găsit, încă, un bărbat cu care să-l facă. Mai mult, cântăreaţa spune că se gândeşte mai mereu la momentul în care va deveni mamă. Anamaria

Anna Lesko îşi doreşte un copil, dar nu găsit, încă, un bărbat cu care să-l facă. Mai mult, cântăreaţa spune că se gândeşte mai mereu la momentul în care va deveni mamă. Anamaria Prodan se laudă prin presă că este o femeie curtată de bărbaţi, dar că ea nu răspunde avansurilor pentru că nu are ochi decât pentru bărbatul ei.

Anna Lesko îşi doreşte un copil, însă nu a găsit, încă, bărbatul potrivit cu care să-l facă. "E ceva la care fiecare femeie se gândeşte încă din copilărie, de la jocul cu păpuşile. Ne pregătim toată viaţa să fim mame şi ne imaginăm în continuu cum e să dai viaţă. Aşadar, nu e ceva la ce mă gândesc tot mai des, este ceva la care mă gândesc constant. Însă mă gândesc şi la altele, cum ar fi cu cine, când şi unde", spune cântăreaţa.
Delia Matache şi-a încercat norocul la cazinou. Nu a câştigat bani, însă a povestit ce ar face dacă ar câştiga o sumă mai mare. "Mi-aş face un studio muzical, mi-aş face o sală de dans, mi-aş angaja probabil un om care să îmi creeze hainele aşa cum vreau eu", povesteşte Delia.
Anamaria Prodan se laudă că bărbaţii încă o curtează, chiar dacă e măritată. Însă, ea nu are ochi decât pentru soţul ei, fotbalistul Laurenţiu Reghecampf. Mai mult, impresara spune că nu l-ar da pe o mie de bărbaţi.
bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod