Bianca se pozează pentru fanii de pe Facebook, iar Andreea Antonescu se dezbracă prin cluburi

Bianca Drăguşanu ştie să-şi ţină fanii aproape. Vedeta îşi postează zilnic câte o poză, pe site-ul de socializare, pentru a le arăta admiratoriilor cât de sexy este. Şi Andreea
Bianca Drăguşanu ştie să-şi ţină fanii aproape. Vedeta îşi postează zilnic câte o poză, pe site-ul de socializare, pentru a le arăta admiratoriilor cât de sexy este. Şi Andreea Antonescu ştie să se joace cu imaginaţia bărbaţilor. Câtăreaţa s-a dezbrăcat într-un club din Craiova, pe motive de căldură prea mare.
Cu ochelari de soare la ochi, tolănită pe un şezlong, Bianca şi-a făcut două fotografii pentru admiratorii ei. În poze, fanii pot admira silueta filiformă, dar şi bustul generos şi buzele senzuale, în care încă persistă acidul hialuronic, scie Cancan.
Andreea Antonescu mai cântă încă prin cluburi, la petreceri mai mult sau mai puţin restrânse. Cel mai recent, ea a făcut show într-un pub din Craiova. Dacă la începutul reprezentaţiei a părut destul de îmbrăcată, pe parcursul show-ului Andreea Antonescu a început să se dezbrace. Prima care a dispărut a fost vesta, urmată rapid şi de fustă, aşa că Andreea a rămas doar în sutien şi chiloţi. Un papion o făcea să iasă în evidenţă, iar mişcările ei i-au înfierbântat pe masculii din jur, că doar era Ziua Bărbatului, scrie Cancan.
Sosită în ţară, Monica Gabor a aşteptat cu sufletul la gură să o revadă pe Irinuca. Însă, Irinel nu i-a lăsat fata decât 49 de ore, perioadă de timp prevăzută de lege. "Când nu am dreptul să o văd nici nu mă lasă să vorbesc cu ea la telefon", a declarat Moni pentru Click. Mai mult, Moni s-a plâns că fostul soţ nu i-ar da niciodată copilul dacă nu ar fi obligat de lege. "Irinel nu mi-ar da-o pe Irina niciodată, dacă ar fi după el. Îi este greu să respecte ordinul judecătoresc. În afara programului, eu nu am dreptul la conversaţie cu propria mea fiică", a mai spus Monica.
bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod