Daniela Crudu plânge pentru "Nilă", iar Ramona Gabor se laudă că are admiratori secreţi chiar şi în Dubai!

Cruduţa îl salvează pe Mihai Costea, Bianca s-a facut designer vestimentar, iar Ramona Gabor are admiratori secreţi chiar şi în Dubai. Acestea sunt subiectele cu care ne vom delecta azi.

Cruduţa îl salvează pe Mihai Costea, Bianca s-a facut designer vestimentar, iar Ramona Gabor are admiratori secreţi chiar şi în Dubai. Acestea sunt subiectele cu care ne vom delecta azi.

Daniela Crudu l-a readus pe Nilă în lotul Stelei, scrie Libertatea.
Cruduţa a reuşit să-l înduplece, cu lacrimile sale, pe patronul Stelei, Gigi Becali, astfel că fotbalistul Mihai Costea are şanse să apară pe teren la meciul cu Mediaş. Asistenta lui Capatos a anunţat, în direct, că s-a despărţit de Nilă "ca să-i fie lui bine".

Bianca Draguşan a devenit designer vestimetar, scrie Libertatea.
Iubita lui Cristea şi-a făcut debutul în calitate de creator de modă, într-un club Bucureştean.

Bianca a ales să-şi prezinte colecţia pe acelaşi podium pe care au defilat, în urma cu două săptămâni, creaţile lui Cătălin Botezatu.

Ramona Gabor are admiratori secreţi chiar şi în Dubai, spune Cancan.
Plecată de mai bine de o lună şi jumătate în Dubai, unde a început o carieră în modelling, domnişoara Gabor a sucit minţile şeicilor bogaţi. Se pare că moldoveanca primeşte, zilnic, buchete imense de flori. Şi pentru că se mândreşte cu "micile atenţii" primite de la admiratorii secreţi, Ramona şi-a postat pe pagina de Facebook poze cu florile primite în dar.

Inna şi-a făcut apariţia în public purtânt un machiaj ciudat, dezvăluie Cancan.
Cântăreaţa a apărut la o sesiune de autografe, în Mexic, machiată cu un fond de ten mult mai deschis decât pielea ei bronzată.

Faţa Innei părea foarte palidă, cu o uşoară tendinţă verzuie, din cauza machiajului nepotrivit.

Alexandrei Stan nu-i place să facă sport: "Mi-e lene să fac sport, nu-mi place sportul deloc. Nu sunt destul de motivată acum, dar cred că după ce voi face un copil imi voi schimba ritmul de viaţă, voi merge la sală", a declarat Alexandra, pentru Perfecte.ro, citată de Cancan.

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod