Olimpiada veveriţelor, un concurs cum nu s-a mai văzut

de Daniel Dumitrescu, 30 Ianuarie 2018

Şi veveriţele fac sport! Un fotograf are dovezi clare şi amuzante în acest sens.

Pasionat de fotografie, de grădinărit, zidărie şi tâmplărie, ​Geert Weggen se caracterizează pe site-ul său drept un artist care trăieşte într-o lume magică. Şi admirându-i imaginile pe care le realizează, nu poţi să nu-i dai dreptate. Olandezo-suedezul adoră natura, dar preferatele sale sunt veveriţele, pe care de cinci ani le ispiteşte cu hrană în grădina lui, pentru a le surprinde în imagini foarte reuşite, publicate de reviste şi ziare din toată lumea.

După mii de poze extraordinare pe care le-a postat pe Instagram şi pe Flickr, ​Geert şi-a zis să încerce şi altceva: la prima zăpadă căzută în octombrie, a început să fotografieze veveriţele în grădina casei sale din Suedia, realizând o şedinţă foto inspirată de Jocurile Olimpice de Iarnă.

"Am făcut aceste poze în ultimele patru luni.

Aici, în inima Suediei, avem zăpadă încă din octombrie, aşa că am putut să creez imaginile cu sporturi de iarnă", a declarat fotograful în vârstă de 48 de ani din Bispgarden, citat de cotidianul britanic Daily Mail.

"Jocurile de iarnă ale veveriţelor sunt amuzante, dar sunt şi o temă dificilă. Nu avem suficientă lumină şi când îmi vizitează grădina în timpul zilei stau puţin timp. Multe scene au avut nevoie de mai multe zile", a adăugat autorul imaginilor.


Foto: Daily Mail

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod