ceas

O invenţie uimitoare: Cât costă şi cum funcţionează ceasul cu levitaţie - VIDEO

Arată ca un obiect din filmele SF, dar este cât se poate de real. E mai mult decât un ceas, este un mod unic de a vizualiza timpul.

Levitaţia ne fascinează chiar şi astăzi, când ne-am familiarizat cu ea în era descoperirilor ştiinţifice şi a zborurilor spaţiale, dar STORY e un obiect neobişnuit ar avea cu siguranţă un efect spectaculos în casa ta. Imaginează-ţi doar cât timp ţi-ar lua să te obişnuieşti cu el, darămite unor oaspeţi care l-ar observa uimiţi în timpul unei vizite.

Ceasul cu levitaţie este invenţia companiei Flyte, care a produs şi un bec pe acelaşi principiu al fizicii. STORY e mai mult decât un ceas, este un mod unic de a vizualiza timpul.

ceas levita?ie

Dispozitivul are o bilă din crom care circulă plutind pe deasupra unui disc din lemn în care se află un circuit magnetic. Acesta împinge bila şi o determină să se deplaseze circular, măsurând orele, minutele şi chiar anii. Intervalul de timp calculat poate fi stabilit prin intermediul unei aplicaţii de pe telefonul mobil.

ceas inven?ie

Ceasul magic poate fi comandat la preţuri începând de la 399 de dolari, în funcţie de modelul dorit, de pe site-ul kickstarter.com, dedicat acestui proiect.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod