25 de picturi incredibile. Zici că sunt fotografii!

Un tânăr din Brazilia, specializat în pictură fotorealistică, reuşeşte să creeze veritabile capodopere. Lucrările lui fac senzaţie pe internet.

Fabiano Millani, un tânăr născut în 1981 la Sao Paulo, Brazilia, este un nume cunoscut pe Instagram. Picturile lui, realizate cu o acurateţe incredibilă, au cucerit o mulţime de admiratori pe Facebook şi pe site-ul său, dar şi pe YouTube, unde el postează periodic înregistrări video în care îşi demonstrează talentul artistic impresionant.

Premiat în mai multe rânduri la concursurile internaţionale de pictură şi desen realist, Millani şi-a fondat în 2009 atelierul propriu, în care lucrează ca artist plastic şi ca profesor de desen şi pictură.



Millani este capabil să reproducă portretele celebrităţilor, de la Prinţul Charles la Angelina Jolie, precum şi ale unor oameni obişnuiţi, dar şi peisaje, animale şi păsări, cu o precizie frapantă. La prima vedere, tablourile sale arată la fel ca nişte fotografii. Iată câteva dintre realizările lui fenomenale, publicate de Bored Panda!

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod