O familie atipică: Au rămas însărcinate cu acelaşi bărbat şi sunt fericite!

Doi soţi americani au adus în căsnicia lor o altă femeie, prietenă de familie. Cei trei trăiesc împreună, iar femeile au rămas însărcinate.

Rose şi Buddy, din San Diego, California, sunt căsătoriţi de cinci ani şi au doi copii, Owen (cinci ani) şi James (trei ani). Erau un cuplu normal până când Lauren, o prietenă de familie, a ajuns să trăiască cu ei. Povestea acestui triunghi amoros a fost prezentată recent în emisiunea "My Extraordinary Pregnancy", difuzată de TLC UK.

"Cea mai mare greşeală când lumea vorbeşte despre noi este că am fi ca două surori. Noi ne iubim toţi trei, suntem în aceeaşi relaţie", a explicat Rose.

Cele două femei au avut o relaţie în urmă cu câţiva ani, iar după un timp, când Rose a căutat-o pe reţelele de socializare, şi-a dat seama că încă o mai iubeşte.

"Am început să am imediat sentimente romantice pentru ea, aşa că am vorbit cu Budd despre asta şi el a spus că e de acord cu asta".

"Ca bărbat, mie mi s-a părut imediat că va fi cool", a spus Budd despre momentul în care soţia i-a propus un triunghi amoros. "De la primele întâlniri mi-am dat seama că o să meargă bine", a adăugat el.

Cei trei sunt îndrăgostiţi unii de ceilalţi şi au decis să-şi oficializeze relaţia. Ei împart totul împreună, inclusiv patul, iar copiii lui Rose şi Buddy o numesc mamă pe Lauren, scrie ziarul britanic Daily Mail.



Bărbatul recunoaşte că pentru cei mici a fost puţin ciudat. "A fost destul de complicat pentru ei în situaţia asta, când am adus încă o mamă", a spus el, precizând că acum copiii sunt fericiţi şi totul este în regulă.

La rândul ei, Lauren se declară împlinită: "Mă simt completă acum, cu un bărbat şi o femeie, faţă de atunci când eram doar cu o femeie."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Octombrie 2016
 

Comentarii (14)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • asoltanei ioan pe 21 Oct 2016, 23:11
    femeile....

    Femeile sunt blande cand si-au atins obiectivul ,adaptabile si pline de viata.Problema este sa nu le scape.

    0
    0

  • eu maa pe 21 Oct 2016, 20:42
    mda

    pai daca omul arata bine... nu vedeti ce fatza are..? la noi a lasat unu doua surori gravide.. si traiau impreuna... mai tare! si cred ca nu-i singurul... oricum n-am sa inteleg niciodata dece n-am voie sa am mai multe neveste..! pai daca asa vreau eu...?!

    1
    0

  • Jo pe 21 Oct 2016, 20:14
    Vai de cei ce gandesc, vorbesc si infaptuiesc raul intentionat...

    Vai de cei ce gandesc, vorbesc si infaptuiesc raul intentionat,pentru-ca ei vor plati si mai scump cand le va veni timpul hotarat...Daca ai fi intelept si te-ai indrepta, ti-ai castiga sufletul pentru Vesnicie, Rai,dar asa, singur te ajuti si te impingi in jos,inspre iad...Este pierderea ta si numai a ta. Iar daca cineva se ia dupa tine,va ajunge in acelasi loc cu tine, asa ca ar fi bine macar altii sa se autoprevina,daca tu nu vrei...

    0
    2

  • Jo pe 21 Oct 2016, 20:03
    Plata pacatului va fi foarte grea...

    Satana isi bate joc de oameni fff rau si ei nu isi dau seama, pentru ca nu il cauta din inima curata pe Dumnezeu si nu cauta ce e bine cu adevarat,ba chiar le place multora pacatul/raul si cauta sa il justifice in fel si chip, crezand ca daca pot mintii si manipula pe o parte din oameni,ba chiar cei mai multi cad in capcana lor si a stapanului lor,Diavolul...Iar acestia,fara sa le pese ca si ei sunt manipulati si pacaliti la randullor de diavol,vor sa faca reclama, ca sa mai atraga si pe altii si sa faca cat mai multe victime,(oameni ne-atenti,care nu tinlegatura stransa cu Dumnezeu,sunt victime usoare),,. Satana se foloseste de oamenii lui bine si castiga tot mai multi adepti...dar, sa nu uite tot omul, ca totul are un sfarsit,si ca fiecare va trebui sa rspunda de faptele lui; de raul sau binele ce la facut...Nimeni nu o sa poata sa se dezvinovateasca ca nu a stiut ca este rau,atata vreme cat avem un reper,Biblia, si ea ne spune tot ce e bine si ce e rau, si ca: fiecare barbat sa-si aiba sotia lui,si fiecare femeie sa-si aiba sotul ei..Ce este in afara de asta,este curvie, preacurvie, sau in cazul acesta, sodomie, o uraciune ffff mare inaintea Ceui ce ne-a creat,Dumnezeu,care va fi pedepsita fff.grav. Oare nu este clar,logic si foarte rational, cum au fost creati oamenii cu organele lor, sexul masculin si feminin, unde orice om necunoscator de Biblie,intelege ca femeia si barbatul au fost facuti unul pentru altul, si nu barbat pentru barbat,si femeie femeie sau amestecati..Oamenii,nu ca toti nu inteleg aceste lucruri, ci, multi se fac ca nu leinteleg ca sa isi sustina poftele pacatoase, sau dau tot felul de explicatii,ca sa justifice faptele lor rele, ori, Dumnezeu nu poate fi mintit, (numai oamenii, mai multi sau mai putini),dar, El cunoaste ticalosia ascunsa a oamenilor si de aceea vor platii pe masura toate ipocriziile...

    0
    1

  • Jo pe 21 Oct 2016, 19:17
    Sodoma si Gomora au facut oamenii din toate locurile unde asta se petrece...

    Nu se poate! Lumea a ajuns asa de imorala si face tot ce-i trece prin cap, nu tine cont de limitele pacatului, iar de Dumnezeu nu mai zic...Sa stiti ca Dmnezeu a indurat mult omenirea cu rautatea lor, dar, nu mai suporta mult tot raul care se petrece in toate domeniile...se vede si se simte ca se apropie capatul tuturor relelor...Oamenii prin asta il servesc pe satana fff bine, apartinadu-i, si normal ca daca nu se intorc de la rau,va fi un sfarsit GROAZNIC pt.ei. Daca s-ar intoarce,si-ar salva sufletele, altfel se duc unde se va duce si stapanul lor, a caror fapte fac,Satana.

    0
    5

  • Ovi pe 21 Oct 2016, 18:41
    Muriti de ciuda...

    Mare smecherie! Islamul,care ce sa vezi,e cea mai raspandita religie din lume,le da voie adeptilor sai ,sa aibe cate neveste pot intretine.Dar cand vine un european sau american ce arde doua tipe,gata,se termina lumea...

    3
    0

  • Piri Reis pe 21 Oct 2016, 15:02
    Văleu...

    Of, really disgusting. Că el e un bou, OK, dar femeile acelea poli-binomiale sau cum se mai zic... Noroc că ale noastre sunt normale. Rău pentru copiii ăia, cu greu îi crești într-o familie normală. Cred că problema lor e un IQ scăzut, de fapt.

    2
    7

  • gaga pe 21 Oct 2016, 14:55
    Si asta nu e totul

    Bud a avut o relatie mai demult cu un barbat, Gicu, pe care l-a reintalnit pe Facebook si i-a propus sa se mute cu ei . Ba in plus , Gicu are un alt prieten care este pedofil si se muta si el ca sa nu ramana saracii copii singurii normali in toata povestea asta !

    3
    6

  • Stick pe 21 Oct 2016, 13:59
    Mare e gradina ...

    Domnului...Si atat de multi cretini pot intra in ea...!

    4
    8

  • spanu pe 21 Oct 2016, 12:49
    imoralitatea

    de ce trebuie sa fie un subiect atat de cautat si important,daca ei doresc sa traiasca in murdaria imoralitatii,e problema lor,de ce este asa senzational acest subiect...este doar o familie careia ii place mocirla imorala,de ce nu arata unde au ajuns peste 10 ani sa vada toti cat dureaza o astfel de murdarie???

    2
    13

  • Corina pe 21 Oct 2016, 12:34
    Cica...

    "au decis să-şi oficializeze relaţia". Au facut-o oare? De cand exista poligamie in California?

    5
    5

  • Ion Bulearca pe 21 Oct 2016, 12:21
    Fireste,

    articol din ciclul celor de anesteziat constiintele

    7
    6

  • Iuliana pe 21 Oct 2016, 12:17
    Doamne fereste!!

    incotro se indreapta lumea asta....?!

    12
    8

  • Trist pe 21 Oct 2016, 12:04
    Ne animalizam.

    Trista e viata omului, tare trista...

    10
    7

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod