incest

Cea mai scandaloasă femeie: S-a măritat cu fiul şi cu fiica ei!

O femeie din SUA s-a măritat legal cu fiica ei, la şase ani după ce se căsătorise şi cu băiatul său. Cele două femei vor face închisoare pentru incest.

Patricia Spann, în vârstă de 43 de ani, şi fiica sa, Misty Spann (25 de ani), s-au căsătorit legal, în martie 2016, în Comanche County (Statele Unite). Asta se întâmpla la şase ani după ce Patricia se căsătorise cu unul dintre fiii ei, Jody Calvin Spann.

Mariajul băiatului cu mama lui a fost anulat în martie 2010, relatează Daily Mail, care citează sentinţa judecătoriei din Oklahoma.

incest

Căsătoria dintre Patricia şi fiica sa a fost descoperită de serviciile sociale în luna august a acestui an, în timpul unei anchete sociale la domiciliul femeilor, în Duncan, informează site-ul kfor.com, menţionat de cotidianul britanic. 

Potrivit legislaţiei din Oklahoma, căsătoria cu o rudă este considerată incest, indiferent dacă au existat relaţii sexuale.

Cele două femei au fost arestate la finele săptămânii trecute şi au fost acuzate de incest. Ele sunt deţinute acum la penitenciarul din Stephens County.

Patricia Spam le-a spus anchetatorilor că a pierdut custodia fiicei sale şi a celor doi băieţi, care au fost adoptaţi şi crescuţi de bunica lor. În urmă cu doi ani, ea a început să trăiască împreună cu fiica sa, Misty.

Mama acuzată de incest a declarat poliţiei că nu consideră că a încălcat vreo lege căsătorindu-se cu fiica sa, pentru că numele ei nu apare pe certificatul de naştere al fetei.

Situaţia destul de complicată este cercetată în continuare de autorităţi.
Cauţiunea a fost stabilită la 10.000 de dolari pentru fiecare dintre cele două femei. Procesul va începe în luna octombrie, informează KFOR.

Acest scandal survine la puţin timp după un caz asemănător, mediatizat de presa americană. Monica Mares, în vârstă de 36 de ani, şi fiul ei, Caleb Peterson, 19 ani, riscă o pedeapsă de până la 18 luni de închisoare pentru incest. Procesul lor se judecă în statul american New Mexico şi a iscat o amplă dezbatere după ce ei au declarat că sunt îndrăgostiţi şi că luptă pentru dreptul de a avea o relaţie sexuală, făcând apel la opinia publică să doneze fonduri pentru lupta lor pe plan legislativ.



Foto: Daily Mail

10 Septembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod