O femeie şi fiul ei, gata să intre la închisoare pentru că se iubesc

O femeie de 36 de ani şi fiul ei, de 19 ani, s-au îndrăgostit anul trecut. Atunci s-au întâlnit pentru prima oară după ce ea şi-a dat băiatul spre adopţie, când acesta era copil.

O poveste incredibilă despre iubirea dintre un părinte şi copilul său a iscat o vie controversă despre incest şi modul în care este acesta privit de societate.

Monica Mares, în vârstă de 36 de ani, şi fiul ei, Caleb Peterson, 19 ani, sunt pe punctul de a primi o pedeapsă de până la 18 luni de închisoare pentru incest. Procesul lor se judecă în statul american New Mexico şi a iscat o amplă dezbatere. Nu doar că nu-ţi ascund relaţia, dar cei doi susţin că sunt îndrăgostiţi nebuneşte şi nimic nu-i poate despărţi.

Acest cuplu ciudat vrea să lupte pentru dreptul de a avea o relaţie sexuală şi face apel la opinia publică să doneze fonduri pentru lupta lor în plan legislativ.

Cei doi americani, care se trag dintr-un trib de indieni apaşi din America de Nord, au declarat pentru cotidianul britanic Daily Mail că sunt dispuşi să rişte tot pentru a trăi împreună şi au decis să-şi facă publică relaţia, în încercarea de a atrage atenţia asupra relaţiilor de tip Atracţie Genetică Sexuală.
Acestea sunt definite ca atracţii sexuale între rude precum fraţi/surori buni ori între un părinte şi un urmaş, între veri buni sau îndepărtaţi, atracţii survenite când aceştia s-au întâlnit prima oară ca adulţi.

"El e iubirea vieţii mele şi nu vreau să-l pierd. Copiii îl iubesc, la fel familia mea. Nimic nu poate sta între noi, nici tribunalul, nici închisoarea, nimic. Trebuie să fiu cu el. Când o să ies din închisoare mă voi muta cu Caleb într-un stat care ne permite să fim împreună"
, a mărturisit femeia pentru Daily Mail.
Monica Meres este atât de hotărâtă să se trăiască cu fiul ei încât ar renunţa la ceilalţi copii dacă i s-ar pune în vedere să aleagă între ei şi "iubitul" său.

Incestul este pedepsit în 50 de state americane, dar asprimea prevederilor legale variază de la stat la stat, notează ziarul britanic. Cei doi, care acum trăiesc în Clovis, o localitate din New Mexico, au primit interdicţia de a se vedea în timpul procesului. Relaţia lor a început la sfârşitul anului trecut.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (17)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Constantin pe 11 Aug 2016, 21:01
    Pacatul incestului.

    Foarte mare pacat! E strigator la cer! Vine sfarsitul lumii!

    0
    1

  • sorabuna pe 11 Aug 2016, 00:13
    PSIHANALIZA

    “La început, când mi-am văzut fiul în carne şi oase am fost fericită şi l-am sărutat cu pasiune. L-am AGATAT în casa tatălui său vitreg, în Texas. M-A SUNAT şi am simţit că am FLUTURI ÎN STOMAC. Când l-am văzut, am ştiut că e el. A fost aproape dragoste la prima vedere, dar mai întâi a fost o dragoste de mamă. M-a îmbrăţişat ca pe o mamă. Apoi a venit să trăiască cu mine şi eram fericiţi ca mamă şi fiu"….Relaţia lor s-a aprins repede şi după câteva săptămâni au făcut sex.” Subscriu la comentariul lui Alid; articolul nu este clar: il vede doar dupa ce-l viziteaza in casa tatalui vitreg nicio fotografie netrezindu-i instinctul matern pana atunci! In nici un caz nu isi cauta fiul ci doar o alta relatie, si ce relatie, cu un tanar de 18 ani, ea care are de crescut 2 copii, si mai sta si intr-o rulota! Stabilesc ca sunt mama si fiu dar relaţia lor se aprinde repede şi după câteva săptămâni fac sex. DACA AR FI ADEVARAT, posibil sa fie ALCOOLICA si sa nu mai fi avut prieteni de familie sau o viata sociala activa si probabil, de foarte mult timp sa nu mai fi VORBIT SINCER CU UN PREOT DUHOVNIC sau un ASISTENT SOCIAL care sa o fi ajutat sa-si organizeze viata. Din pricina asta, traieste o pasiune sexuala cu propriul fiu sau subliminal retraieste pasiunea pentru barbatul cu care i-a dat viata?? Trebuie sa-l fi regretat enorm! Nu se spune daca fiul era virgin, pentru ca in acest caz, candoarea lui a hranit instinctele femeii, alterate in a nu mai face diferenta intre sentimentul matern si cel de femela. Cum exista un glas al sangelui, deci si al unui camp comun energetic, trebuie sa se accepte interventia metodelor adevarului: PSIHANALIZA SAU HIPNOZA, pentu a fi ajutati amandoi sa inteleaga cauzele atractiei si a fi descarcati de ea daca constient nu au putut-o inlatura. Ea, ca el….Ar trebui facuta si o ancheta sociala si sa fie implicatii si tatii celorlalti copii…..

    1
    1

  • eu pe 10 Aug 2016, 22:38
    nefiresc pt specie dar si abandonul e nefiresc pt specie

    acest fenomen e bine documentat, mai precis sunt multe cazuri de infatuare puternica cand membrii naturali ai unei familii se intalnesc daca nu s-au cunoscut ca si copii/infants. E un mecanism al naturii desensibilizarea care se face prin expunere la membrii foarte apropiati, si in natura abandonul rezulta in moartea puiului nu in adoptie sau orfelinat. E inca o dovada a faptului ca noi oamenii sunttem intr-un punct ciudat, intre societatea animalica si una muult avansata ( unde nu ar fi abandon ).

    0
    0

  • eu eu pe 10 Aug 2016, 21:19
    daaa

    adevarul e ca arata super ma-sa...! :))) sa fie pe capu lui acolo...!!

    1
    0

  • Alid pe 10 Aug 2016, 19:18
    Abjecti, imorali, in numele banului!

    Dragilor, uitati-va la ea cat e de urata, boccie si umflata! Evident ca nu este indragostit fii-su de ea, cum nici ma-sa nu este indragostita de el, insa, cei doi au fost platiti de niste ONG-uri LGBT (Homosexuali, Travestiti, Pedofili, Zoofili, etc...) din Mexic, au primit bani grasi pentru a poza in indragostiti si pentru a induiosa omenirea in ce ii priveste! Ne asteptam, cat de curand, sa apara filmele marca Devilywood (ma refer la Hollywood, evident!) prin care se va incerca sensibilizarea publicului, in urmatorii ani, astfel incat sa fie acceptate incestul, pedofilia si alte anomalii si perversitati, asa cum s-a procedat cu deformarile de perceptii in ce priveste homosexualitatea, avand ca rezultat acceptarea ei de catre occident! Aghiuta isi face loc pe pamant, usor usor! Dar noi sa fim uniti si sa ne aparam traditiile si mostenirile spirituale, de la Zamolxes si Hristos! Dumnezeu este cu noi!

    6
    0

  • Sorin pe 10 Aug 2016, 18:21
    Asa au inceput si altii ....

    Se pare ca se doreste ca omenirea sa intre in anormalitate. In decadere morala, spirituala .... Posibilitatea pentru o mana de oameni de ai tine sub control pe altii. Asa au inceput si cu casatoriile gay si lesbi, urmeaza incestul si mai departe ...... ????

    8
    0

  • Dan pe 10 Aug 2016, 18:00
    indiferent

    Si daca se iubesc, cine ar fi putut afla ce este intre ei? Nu puteau sa faca totul pe de ascuns in viata privata? Nu cumva vor si pensie de ``handicap```. Ar trebuie sa se mute in Elvetia, acolo e traditie pro incest. :)

    1
    0

  • anda pe 10 Aug 2016, 17:09
    si totusi...

    eu personal nu as putea concepe o relatie sexuala cu propriul fiu, dar... cred ca uneori sunt lucruri pe care nu le putem percepe asa cum simt cei implicati in 'incest'. acest tip de relatii se intampla, chiar mai des decat se stie oficial, ne place sau nu. exista atractii sexuale, de afectiune extrem de puternice intre membrii aceleiasi familii, nu stiu daca asta ar trebui sa fie condamnabil, atat timp cat sunt adulti si-si dau consimtamantul. prefer o astfel de relatie, de respect si afectiune reciproca, uneia de tip ortodox, in care partenerii nu se mai iubesc, dar stau impreuna din varii motive...

    3
    4

  • ticu pe 10 Aug 2016, 14:34
    acuzare

    Un articol care aduce din nou in discutie degradarea umana, lipsa educatiei si a valorilor cat si neimplicarea bisericii, ale carei decizii de multe ori controversate si interesate duce la situatiile in cauza care usor, usor datorita faptului ca e mai complicat sa devii sanatos decat bolnav trage societatea umana spre dezintegrare. De la miile de articole de asazisa educatie sexuala, pana la actul sexual intre membrii aceluiasi sex si alte schiminosiri ale rasei iata ca in prim plan apare incestul cu intrebarea il acceptam sau nu? Vai de capul acestei rase considerata superioara pe acesta planeta in ce hal a ajuns. Condamn ferm orice deviere psihica si lipsa de educatie si acuz de asemenea pe cei care ar trebui sa predice moralitatea de mizerie in propria curte si lipsa unei opinii publice. Directia in care mergem este un care in mod voit sau nu este scapata de sup control.

    4
    3

  • Nick pe 10 Aug 2016, 13:20
    Incest

    Incestul este incest si punct! Condamnabil!Este nefiresc pentru specia umana! La fel ar trebui respins si fenomenul gay si orice deviere de la natura,care,in ceea ce priveste omul,a creat doua sexe.Cat despre incest,chiar daca este raportul intre sexe diferite,este condamnabil datorita faptului,simplu,ca genereaza urmasi cu tare,bolnavi de de diverse boli handicapante,care obliga societatea la cheltuieli neavenite si sunt relatii imorale din punct de vedere al perceptelor vechi de cand lumea,in societatea umana!Deci,pe astia doi,eu i-as tine in puscarii diferite,fara posibilitatea sa se vada pana la sfarsitul vietilor lor mizerabile!

    8
    3

  • george al 5 lea pe 10 Aug 2016, 13:17
    Relatie

    Asta-i ciora din Sectorul 5 fosta colega cu Vanghelie !

    2
    2

  • jeny pe 10 Aug 2016, 13:16
    extraordinar

    asta nu are simtaminte de mama, oare? numai gindul ca este copilu din corpul tau, cum naiba sa-ti fie iubit? te ingrozesti, iti vine sa vomiti, au singe de vampir, e imoral, imposibil,

    4
    1

  • Andrei pe 10 Aug 2016, 13:09
    Multi ma, multi, da prosti!

    Iubirea fara moralitate si virtute este nebunie curata! Nu mai fiti tantalai si intoarceti-va la Dumnezeu pana nu incepeti sa militati si pentru bestialitate si pedofilie!

    4
    2

  • John Fadds pe 10 Aug 2016, 11:58
    de ce nu?

    Incestul ar trebui sa fie legal doar daca nu exista posibilitatea conceperii unui copil (daca cel putin unul dintre parteneri a recurs la o operatie de vasectomie/legarea trompelor). Daca vor copii sa poata obtine doar prin adoptie (sau inseminare din alta sursa in cazul mamei) deoarece copiii conceputi prin incest pot manifesta defecte genetice severe.

    5
    6

  • N-am cuvinte pe 10 Aug 2016, 11:42
    Nu cred

    Daca asa va evolua lumea, atunci nimic nu mai poate fi declarat interzis... totul se ascunde sub perdeaua "e dragoste adevarata". Incredibil ...

    4
    2

  • Alex pe 10 Aug 2016, 11:22
    Prostia lumii!

    Dacă homosexualii au drepruri - și chiar privilegii - de ce incestuoșii , necrofilii, zoofili etc. să nu beneficieze de aceleași „drepturi”!?

    6
    5

  • maria pe 10 Aug 2016, 09:37
    incest

    Pentru incest,ar merita împușcați,nu doar închiși,ba încă pe termen atât de scurt!

    5
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod