Prima intalnire

Cuvinte interzise la prima întâlnire: ce să nu-i spui niciodată!

Urmează prima întâlnire și nu știi despre ce să vorbiți! Există câteva cuvinte interzise pe care nu trebuie să i le spui noului iubit la prima întâlnire!
Ești emoționată! Verifici ținuta, machiajul, să nu ai ruj pe dinți. Vrei să faci impresia cea mai bună. Imaginea este foarte importantă, este adevărat, dar la fel de important pentru o întâlnire reușită este și ceea ce urmează să vorbești cu iubitul tău. Subiectele de conversație vor fi mai puține și cu un caracter mai general, dar asta nu înseamnă că trebuie să-i povestești tot ce-ți trece prin cap. E bine că vrei să fii sinceră, dar lasă pe mai târziu unele detalii, iar pe altele poți să le uiți de tot.
Menționarea lor s-ar putea să-ți facă mai mult rău decât bine.

Iată câteva cuvinte interzise la prima întâlnire! Despre ce nu trebuie să-i pomeneşti noului iubit:


Despre relația cu fostul iubit. Nu contează dacă el te-a părăsit sau tu ai fost cea care a rupt relația și nu sunt importante nici motivele. Nu-i împărtăși ce a mers prost în relația anterioară pentru că este posibil să te înțeleagă greșit. Păstrează această discuție pentru mai târziu, după ce veți ajunge să vă cunoașteți mai bine.

Despre situația financiară. Indiferent dacă ești într-o situație înfloritoare sau dacă bugetul este unul strâmtorat, situația ta financiară te interesează doar pe tine.

Până veți ajunge să împărțiți cheltuielile este cale lungă, iar dacă vei vorbi despre bani de la prima întâlnire, poți să creezi impresia că ești interesată doar de bani și privești relația ca pe un mijloc de a-ți rezolva problemele financiare.

Despre starea sănătății tale. Problemele de sănătate le discuți cu medicul curant. Bineînțeles că și partenerul tău trebuie să știe cum te simți, dacă ești bine, dar nu de la prima întâlnire. Încerci să faci o impresie cât mai bună și împărtășirea problemelor de sănătate nu te ajută deloc.

Despre practicile sexuale mai puțin obișnuite.
Ceea ce ai experimentat cu fostul partener este bine să rămână în continuare secretul tău. Pe măsură ce vă veți cunoaște, vei afla ce-i place noului tău iubit și veți avea ocazia să vă puneți în practică fanteziile. Deși pare greu de crezut, nu toți bărbații sunt deschiși la experiențe sexuale neobișnuite, de aceea acestea ar trebuie să fie cuvinte interzise la prima întâlnire. Dacă îi spui de la prima întâlnire despre asta, ar putea să te considere o excentrică și să nu-și dorească să meargă mai departe.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod