Prima intalnire

Cuvinte interzise la prima întâlnire: ce să nu-i spui niciodată!

Doi oameni care se simt bine la prima intalnire

Despre când vă veți muta împreună sau ce veți face peste 5 ani. Relația voastră nici nu a început și există posibilitatea să nici nu înceapă. Nu vorbi despre planuri de viitor în fața unui om pe care îl vezi pentru prima oară. Deși poate părea curios, planurile de viitor se fac după ce partenerii ajung să se cunoască bine, să locuiască împreună și să simtă că formează un cuplu. Până atunci, planurile de viitor se reduc la unde vă veți întâlni data viitoare sau unde vă veți petrece weekendul.

Că treci printr-o perioadă de depresie sau că ai o perioadă mai proastă. Zâmbește și lasă-l să vadă latura ta frumoasă.
Atunci când întâlnești un om, vrei să-l cucerești cu partea frumoasă a lucrurilor. Și poate că așa vei rezolva și problema care îți cauzează starea de depresie: singurătatea. Odată ce ajungi să cunoști și să iubești un om, vei învăța și vei considera că este normal să-l consolezi și să-i fii alături atunci când trece printr-o perioadă proastă. După ce te va cunoaște cum ești veselă, va învăța să te consoleze atunci când ești tristă.

Să-l critici pentru faptul că a întârziat! Deși nu este frumos din partea lui, treci peste asta.
Poate că a avut un motiv plauzibil, pe care ți-l va împărtăși. Pentru tine este important să-l cunoști și să vezi dacă este cel aături de care vrei să ai o relație.

Despre obiceiurile tale mai puțin comune.
Dacă ai pasiuni pe care alți oameni le consideră ciudate sau dacă obiceiurile te recomandă ca o persoană excentrică, ai face bine să nu le aduci în discuție de la prima întâlnire. Unii bărbații se așteaptă să întâlnească o femeie perfect obișnuită, nu una care doarme încălțată sau are 5 pisici sau se trezește la 3 dimineața ca să bea o cafea.
Reţine că sunt cuvinte interzise la o primă întâlnire!

Să critici locul pe care l-a ales pentru întâlnire. Dacă nu îți place unde a ales să vă întâlniți, nu trebui să-l critici. Suportă cele câteva ore pe care urmează să le petreceți acolo și încearcă să afli cât mai multe lucruri despre el. Pentru următoarea întâlnire spune-i că-l vei duce într-un loc în care îți place mult sau sugerează-i care ar fi genul de locuri în care ți-ar plăcea să vă întâlniți.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod