Micul prinț: Secretele din spatele primei ședințe foto cu fiul ducesei Kate Middleton

Jurnaliștii au observat că micuțul are cărarea pe dreapta, spre deosebire de bărbații din familia regală


În plus, culoarea și freza nu sunt un indiciu pentru cum va arăta el în viața adultă, consideră hair stilista Beverly Cobella. De fapt, părul lui se poate închide la culoare, devenind șaten, precum al mamei sale și rămâne de văzut dacă el va moșteni chelia bărbaților din familia Windsor sau va avea un păr bogat, așa cum are bunicul din partea mamei, Michael Middleton.

Ar fi fost drăguț dacă el ar fi privit spre cameră mai mult de o secundăAndrew Parsons
"Este un set reușit de imagini foarte reușite din punct de vedere tehnic", este de părere fotograful profesionist Andrew Parsons.
"Lumina este dreaptă, decorul e neutru, expunerea este corectă. Ai putea crede că au fost făcute de un profesionist, dar e interesant că poți vedea faptul că au fost realizate de cineva cu care băiețelul se simte confortabil. E o naturalețe între ei", explică fotograful contactat de Daily Mail.

Deși George e un copil fotogenic, să pozezi un copil mic e o provocare mare, pentru că nu obții ușor portrete candide. "Au atenție scurtă și imediat se exprimă dacă nu sunt fericiți", spune Parsons.
"Poate fi foarte dificil să surprinzi un copil zâmbind, iar unora nu le place să-i pozezi așa că se pun pe plâns".

Faptul că micul prinț e liniștit denotă că mama sau dădaca lui erau prezente când s-au făcut pozele. "Probabil se uita la ele. Ar fi fost drăguț dacă el ar fi privit spre cameră mai mult de o secundă", a adăugat Parsons.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod