Jessica Chastain, mereu elegantă: 20 de ținute superbe pe care le-a purtat în 2014

Pe lângă rolurile care îi pun în valoare talentul, actrița americană se remarcă prin aparițiile sale publice.
Jessica e un caz deosebit. Până în 2011, lumea nu știa mare lucru despre ea. Și dacă n-ar fi fost rolul din "The Tree of Life/Pomul vieții", care i-a adus nominalizări la Oscar, Globurile de Aur şi BAFTA, ar fi durat și mai mult până și-ar fi câștigat un locul de prim-plan la Hollywood. Până atunci, ea a avut doar câteva apariţii speciale în diferite show-uri de televiziune înainte de a-şi face debutul, în 2008, în filmul independent "Jolene".

Rolul din thrillerul "Zero Dark Thirty" a fost apreciat de critici, aducându-i premiul pentru cea mai bună actriţă oferit de Broadcast Film Critics Association, precum şi un Glob de Aur, iar interpretările din acest an, în "Interstellar" și "A Most Violent Year" ar putea să-i aducă din nou cel puțin o nominalizare la ceremonia din 2015 a Premiilor Oscar și, cine știe, poate chiar o statuetă.
Un semn bun este că are deja o nominalizare pentru Globurile de Aur 2015, pentru rolul din "A Most Violent Year".

Una dintre cele mai frumoase roșcate de la Hollywood, Jessica Michelle Chastain (37 de ani) este o adeptă ferventă a regimului vegan și o feministă declarată. În 2010 s-a despărțit de regizorul Ned Benson, iar din 2012 are o relație cu italianul Gian Luca Passi di Preposulo, directorul executiv al brandului francez de modă Moncler.

Apreciată pentru frumusețea și eleganța ei, Jessica a fost inclusă în topul celor mai elegante femei din 2013, realizat de revista People, care a desemnat-o femeia cu cel mai bun stil vestimentar pe covorul roşu.
Iar la acest capitol a fost la înălțime și în 2014. Priviți și judecați!


Foto: Hepta
23 Decembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod