Micul prinț: Secretele din spatele primei ședințe foto cu fiul ducesei Kate Middleton

Ținuta lui George e un alt element de atracție al fotografiilor sale


Un alt detaliu neștiut din spatele acestor imagini este faptul că ele au fost realizate în curtea Palatului Kensington, reședința londoneză a cuplului princiar. Kate, William și copilul lor stau de fapt în apartamentul care a fost deținut de prințesa Margaret.

Faptul că au folosit acest loc pentru fotografiile cu George denotă că William și Kate sunt foarte atașați de casa în care trăiesc. Pozele au fost făcute la sfârșitul lunii noiembrie, iar George e îmbrăcat în pantaloni scurți și poartă șosete lungi, pentru că vremea n-a fost foarte rece, dar și pentru că-i place să stea afară.

Nu doar că e prinț, dar e și puternic, scrie Daily Mail.

Poate fi foarte dificil să surprinzi un copil zâmbind, iar unora nu le place să-i pozezi așa că se pun pe plânsAndrew Parsons
Potrivit ziarului citat, chiar și cărarea făcută pe dreapta a jucat un rol important în succesul acestor fotografii. Prin tradiție, bărbații din familia regală își fac cărare în păr pe partea stângă, iar femeile pe dreapta. Deși această distincție nu este una strict reglementată, există voci care susțin că o cărare pe partea dreaptă nu-i avantajează pe bărbați, în special pe cei care aspiră la o poziție de lider.


Unii cred că acesta a fost factorul decisiv în alegerile prezidențiale din Statele Unite, din anul 2000, când învingătorul, George W. Bush, a avut cărarea pe stânga, iar adversarul său, Al Gore, pe dreapta.
Diferența e mai vizibilă în filmele cu Superman, unde Christopher Reeve își aranja părul spre dreapta când era Clark Kent și pe stânga când devenea supererou, scrie Daily Mail.

Prinții William și Harry au purtat cărarea pe stânga când erau copii. Deși unii au suspectat influența dădacei spaniole a micului prinț moștenitor, Maria Teresa Turrion Borrallo, decizia de a-i face cărare pe dreapta lui George se datorează tipului de păr pe care îl are copilul, este de părere hair stilistul Mathew Alexander, citat de Daily Mail.
"Orice frizer începe prin a se uita la ce fel de păr ai și la cum se așează el natural", a declarat el.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod