Oscar

Iată actorii nominalizaţi la Oscar 2018: Cine va câştiga?

Actor în rol principal: Denzel Washington (Roman J. Israel, Esq.)

Denzel Washington este candidatul cu cele mai mici șanse din categorie la premiul Oscar, scriu experții în predicții. Actorul joacă rolul lui Roman J Israel, un avocat idealist care, printr-o serie de evenimente tumultuoase, începe încet să piardă legătura cu etica si morala atunci când ajunge să lucreze pentru un avocat bogat și nemilos din Los Angeles. El descoperă niște lucruri tulburătoare despre ceea ce a făcut firma de avocatură, aspecte care intră în conflict cu valorile sale, găsindu-se astfel într-o criză existențială care duce la acțiuni extreme.

Actor în rol secundar: Willem Dafoe (The Florida Project)

Willem Dafoe joacă rolul unui manager de motel ieftin în filmul The Florida Project. Actorul reușește să transmită sub înfățișarea serioasă o mare de compasiune și bunătate.

El se va împrieteni cu Halley și cu fiica ei de 6 ani pe nume Moonee, rezidente ale motelului.

Actor în rol secundar: Woody Harrelson (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri - premiera în România în martie)

Woody Harrelson joacă rolul lui William Willoughby, șeful extrem de popular al poliției din Ebbing, Missouri. Tată de familie, Willoughby e bolnav de cancer în stadiu terminal. Nemulțumită că poliția locală nu are nici măcar un suspect în cazul răpirii, arderii și uciderii fiicei ei, Mildred Hayes (Frances McDormand) închiriază trei panouri publicitare pentru a-l trage la răspundere pe Willoughby.

Femeia îi cere, atrăgând antipatia unei părți importante din cetățenii localității, să rezolve cazul cât e încă în viață...
24 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod