Ocean Eight

5 filme cu distribuție majoritar feminină

Domnişoare de onoare/Bridesmaids (2011)


Kristen Wiig este Annie, o domnișoară de onoare a cărei viață o ia razna din momentul în care, împreună cu o gașcă de Domnișoare de onoare una mai trăsnită decât alta (Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey și Ellie Kemper), trebuie s-o conducă la altar pe cea mai bună prietenă a ei, Lillian (Maya Rudolph).
Annie e cea care ne face cunoștință cu celelalte domnișoare de onoare. Annie este angajată într-un magazin de bijuterii, are treizeci și ceva de ani și pare incapabilă să-și pună viața în ordine.

Și-a pierdut afacerea de patiserie, a rămas fără iubit și nici nu prea are mari speranțe pentru viitor; acum, cea mai bună prietenă a ei se mărită. Are doar o singură șansă să facă totul perfect...
„Kristen Wiig, ei bine, e de ţinut minte! Membră a echipei Saturday Night Live, Wiig i-a atras atenţia lui Judd Apatow, iar Bridesmaids nu doar că o are pe actriţă în rolul principal, dar este şi co-scris de ea, mare parte din gagurile şi situaţiile extreme aparţinându-i. Un avertisment: ce o să vezi în film nu e deloc cuminte, iar efectul este şi ratingul Nerecomandat sub 15 ani, primit pe merit de la CNC-ul nostru.”, scria Cinemagia la data lansării filmului.

Duminică, 24 iunie, de la ora 22:05, puteți urmări filmul la TV, pe Digi Film.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod