Surprize, surprize... in concediu

"Ne cerem scuze, bagajele dumneavoastra au fost expediate din greseala in alt oras. Dar nu va ingrijorati, va vor fi returnate in maximum 48 de ore." Sau... "Ne pare rau, la noi nu figureaza nici o rezervare pe acest nume, sunteti sigura ca acesta este hotelul pe care il cautati?"
Sunt multe surprize care iti pot strica concediul. Si un singur lucru care te poate ajuta: cardul de credit.

Cardul de credit este acceptat oriunde in lume si poti achita cu el aproape orice, de la nota la hotel pana la cumparaturile din magazinul de suveniruri. In plus, poti obtine oricand cash de la ATM-uri, in orice loc din lume. Dar cel mai important este ca face fata la orice surpriza: iti imprumuta banii de care ai nevoie ca sa platesti hotelul, sa iti cumperi costumul de baie care ti-a placut atat de mult sau pur si simplu sa-ti prelungesti vacanta cu cateva zile.

Sa il obtii e chiar mai simplu decat sa hotarasti cate perechi de pantofi pui in bagaje! Doar cu o adeverinta de salariu tipizata, pe care o completeaza angajatorul tau, aplici pentru cardul tau de credit. Nu trebuie sa faci un dosar gros de documente justificative si nici sa pierzi prea mult timp completand teancuri de formulare.

Nici nu te mai intereseaza care este moneda tarii in care te afli. Ai nevoie doar de limita de credit atasata cardului si... toata lumea e a ta. Oriunde ai ajunge, poti achita cumparaturi direct cu cardul sau poti retrage bani la ATM-uri direct in moneda tarii respective. Banca va face automat conversia la un curs care poate fi mai avantajos decat cursul pe care il gasesti la casele de schimb. Asa este mult mai simplu decat sa alergi sa cumperi valuta inainte de a pleca de acasa, atunci cand aranjarea bagajelor, planificarea vacantei si ultimele cumparaturi pentru drum iti consuma oricum foarte mult timp.

In fiecare an vacanta visurilor tale se transforma in vacanta pe care ti-o permiti... De data asta, fa-o asa cum iti place! Un card de credit este util si daca vrei sa pastrezi cheltuielile sub control, dar si daca iti schimbi planurile pe nepregatite. Daca ai gasit hotelul perfect si vrei sa iti prelungesti vacanta cu 2 zile, cardul de credit iti imprumuta banii de care ai nevoie, chiar fara dobanda. Aplici pentru el si primesti acces la un credit pe perioada nelimitata pe care il poti folosi cum si cand vrei tu, fara ca banca sa iti ceara documente justificative sau giranti. Daca folosesti imprumutul ca sa platesti direct cu cardul, nu platesti dobanda pentru o perioada de gratie de pana la 50 de zile. Iar, dupa ce achiti suma lunara minima, ai din nou acces la suma neutilizata.

Te mai grabesti undeva? Macar vacanta ar trebui sa ti-o petreci in ritmul tau propriu. Si cardul de credit te ajuta sa iti castigi independenta. Te imprumuta oricand ai nevoie fara sa conteze destinatia banilor. Si nu iti impune conditii stricte de returnare a creditului. Poti alege sa dai banii inapoi intr-o singura transa, la intoarcerea din concediu sau intr-o perioada mai indelungata. Singura conditie este sa achiti lunar minim 10% din valoarea creditului utilizat, dupa care vei avea din nou acces la disponibilul din cont.

Cand incepi sa iti faci planurile de vacanta, include in plan si 5 minute ca sa aplici pentru cardul tau de credit. Nu iti ia mai mult de atat!Aplica aici!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod