"Important e sa ai o imagine 'cool', nu?"

A debutat in forta lansand hit-ul verii, piesa "Noi doi", ia lectii de dans cu bebelusa blonda de la Prima TV, de canto de doi ani si este printre putinii artisti din Romania care lucreaza cu un consilier de imagine. "Cool"? Cu siguranta. Insa mai mult de atat, Corina (Monica Ciorba), caci despre ea este vorba, este licentiata in management si studenta in anul IV la Facultatea de Drept, e indragostita, iar rolele si snowboardul sunt numai doua din hobby-urile sale.

Cu toate ca a avut un accident soldat cu o vanataie in timpul filmarilor pentru "Noi doi" (piesa pe care o interpreteaza impreuna cu Marius Moga si Pacha Man), Corina pregateste un nou videoclip, insa de data acesta va canta singura. Eva a aflat mai multe despre Corina, artista debutanta care s-a remarcat printr-o imagine atent studiata si care a invadat posturile de radio cu refrenul "Nimeni nu ne poate desparti acum".

Cum a inceput colaborarea cu Marius Moga?
Casa mea de discuri, Nova Music, a avut acesta idee de a colabora cu Marius Moga la piesa "Noi Doi", piesa colorata de Pacha Man cu accente din muzica raggae. Voi lucra in continuare cu Marius Moga pregatind noi piese care vor fi cu siguranta pe placul celor care imi asculta muzica.

Inainte de a canta, ai aspirat la alta cariera?
Avand in vedere ca sunt licentiata in Management si in prezent in anul IV al Facultatii de Drept, intentionez sa devin notar public si sa ma specializez in consultanta juridica.

Dupa hit-ul verii, "Noi doi", ce urmeaza?
In curand voi incepe filmarea la un nou clip, va fi o piesa foarte frumoasa care sper sa aiba parte de acelasi succes ca si "Noi doi". De data aceasta voi canta singura.

Te regasesti in mesajul melodiei?
In general imi place sa fac lucruri care ma reprezinta, deci ma regasesc in mesajul melodiei.

Cum ti s-a parut experienta "Festivalul de la Mamaia"?
Festivalul de la Mamaia a fost o ocazie pentru mine de a-i cunoaste pe o parte dintre cei care ocupa primele locuri in topurile de specialitate. A fost primul festival din viata mea si pot spune ca e o experienta pe care nu o voi uita prea usor. S-au petrecut o multime de lucruri la care nu ma asteptam si pe care le-am trecut cu greu din cauza lipsei mele de experienta in show-biz. Cert este ca am invatat lucruri pe care nu le-as fi putut asimila daca nu era Festivalul de la Mamaia.

Viata de artist iti mai lasa timp de "respiro" pentru o viata personala?
Chiar daca activitatea pe care o desfasor in fiecare zi imi ocupa aproape in totalitate timpul, fac tot posibilul sa-mi rezerv cateva ore in fiecare zi pentru viata mea personala.

Esti indragostita?
Da, sunt indragostita!

Cum iti petreci timpul liber?
Ascult muzica, cant foarte mult chiar si in timpul liber, ma intalnesc cu prietenii si mergem la film ne plimbam cu rolele in parc iar in week-end-uri mergem la munte si la mare.

Iti place internetul? De obicei, la ce iti foloseste?
Ma bucur ca avem posibilitatea de a naviga pe net deoarece putem avea acces la informatii in orice domeniu. Eu folosesc internetul pentru a intra in posesia informatiilor noi in domeniul activitatii mele si pentru a citi ziarele.

Cum crezi ca ar trebui sa fie o femeie frumoasa?
Pe langa faptul ca e frumoasa e important ca o femeie sa aiba si multe alte calitati, sa stie sa se puna in valoare, sa aiba simtul ridicolului.

Care este produsul cosmetic de care nu te poti lipsi?
Crema hidratanta.

Cum ai obtinut acest bronz impecabil? Si cum te mentii in forma? Practici vreun sport?
Nu merg la sala si nu-mi place sa fac efort fizic din pacate. Imi doresc asta dar cred ca nu indeajuns, nici timpul nu-mi prea permite. Am avut vreo doua tentative dar m-au tinut doar doua saptamani. Sper sa mai am cateva pentru ca sportul e foarte sanatos si cred ca orice femeie are nevoie de sport la un moment dat. Obisnuiesc sa merg uneori la solar pentru a ma bronza dar foarte rar. Nu exagerez pentru ca stim cu totii ca nu e sanatos. Nu practic vreun sport...

Care sunt lucrurile pe care le apreciezi si le iubesti in viata?
Ii iubesc si ii apreciez pe toti cei apropiati mie.

Care sunt artistele pe care le admiri de pe scena internationala?
Pink este artista mea preferata, iar cea mai mare realizare profesionala ar fi un featuring cu ea!

Cum ti se pare capitala, in comparatie cu orasul tau natal (n.r.: Satu Mare)?
Bucurestiul este un oras agitat. In Satu Mare lucrurile se desfasoara mult mai linistit, mult mai ordonat. Cu toate acestea m-am obisnuit foarte repede cu capitala.

Ce hobby-uri ai si ce muzica asculti cand nu lucrezi?
Rolele, snowboard-ul, rolele, filmul, lectura iar in timpul liber ascult ascult: Sade, Tori Amos, Pink, Macy Gray, Coldplay si lista poate continua ca este foarte lunga...

Care crezi ca este "reteta reusitei in viata"?
Extrem de multa munca, perseverenta, vointa, ambitie si... putin noroc..
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod