Povesti pentru buna ta dispozitie

Ai chef de comedie, de romantism sau de fantastic? Indiferent de modul in care decurge viata ta, poti gasi toate aceste lucruri pe marele ecran. Evadeaza din cotidian si pierde-te in firul unei povesti frumoase, asa cum iti propun succesele cinematografice ale acestei veri.

Cum scapam de coana mare

Remake al comediei negre din 1955, povestea il are in centru pe un profesor din Sud (Tom Hanks) care impreuna cu gasca pune la cale jefuirea unui casino. Pentru a-si duce planurile la bun sfarsit, el inchiriaza o camera in casa unei batrane, dar curand ea incepe sa banuiasca despre ce este vorba in realitate. Hotararea de a o reduce la tacere pe batrana se pare ca este mai dificila decat au crezut la inceput.
In echipa de productie a existat si un antrenor de animale, Cristie Miele. "Exista o gramada de scene cu animale in acest film", afirma Ethan, care se refera nu numai la motanul Pickles, cat la corb si la cainele care trebuia sa faca pe mortul. "A fost o nebunie. Christie a cautat un bulldog englezesc si l-a invatat sa faca pe mortul", afirma Joel, care isi mai aminteste ca Pancake a trebuit sa dea cainelui, care zacea, ceea ce se numeste "sarutul vietii", ceva de tot rasul. Cat despre motanul "Muraturi", atunci cand era indispus, realizatorii erau pe jar, pentru ca nu stiau la ce trebuie sa se astepte. Asa ca Pickles a fost interpretat de un grup de zece pisici identice, dar fiecare cu un comportament diferit. "Cheia succesului a fost sa avem o echipa de pisici. Pentru fiecare scena am avut pregatite cate trei pisici", explica Miele.

Mereu la prima intalnire

Mereu la prima intalnire este o comedie romantica de neuitat cu Adam Sandler in rolul Henry si Drew Barrymore in rolul Lucy, o profesoara de arte la liceu cu o boala neurologica unica care face ca memoria sa i se stearga peste noapte - si asta in fiecare noapte. Henry Roth (Sandler), veterinar specializat in animale marine polare, si-a planificat viitorul. Atunci cand nu se ocupa de mamiferele marine la Sea Life Park in Hawaii, frange inimile turistelor americane care sunt in cautarea unei iubiri de vacanta. Pentru Henry iese din discutie o relatie pe termen lung. Astfel, si-ar abandona visul de 10 ani de a naviga in Alaska pentru a studia viata subacvatica a morselor. Intre cei doi se incinge o poveste de dragoste firbinte, dar dificila.
Ce a atras-o pe Barrymore la scenariu a fost tema de baza, din spatele premizei, spune ea: "Cred ca povestea despre un barbat care trebuie sa faca o fata sa se indragosteasca de el in fiecare zi, mereu ca la inceput, a fost cel mai bun lucru de care am auzit. Cred ca acest lucru ar trebui sa fie intotdeauna un scop. Este o practica minunata si un mesaj minunat."

Azi 13, maine 30 de ani

Suntem in 1987 si Jenna este o fetita de 13 ani, in pragul feminitatii. Problema este ca maturitatea nu soseste suficient de repede. Este sufocata de parintii ei ridicoli, ignorata de pustii la moda de la scoala si Matt, tipul dragut de care este indragostita, abia daca ii stie numele. De ziua ei, fetita da o petrecere in urma careia i se face o farsa: este inchisa in toaleta. A doua zi, cand Jenna iese din toaleta, suntem in anul 2004, iar Jenna are 30 de ani. Mai mult, este o femeie superba si de succes (Jennifer Garner) cu o slujba foarte buna si cu un apartament incredibil pe Fifth Avenue. In sfarsit, are succes si este celebra. Singurul impediment? Nu are nici cea mai mica idee cum a ajuns acolo.
Speriata la inceput, dar incantata gradual de noua ei viata, Jenna isi da seama in curand ca-i lipseste ceva - Matt. Cand il cauta, descopera cu groaza ca nu mai tin legatura si ca el este logodit.
Garner s-a bucurat sa atarne ghetele de kickboxing ale lui Sydney Bristow (personajul ei din "Alias") pentru o perioada si sa incalte pantofii sport ai Jennei. "Au fost atat de multe lucruri care mi-au placut in povestea Jennei", spune Garner. "Mi-a placut ideea de a avea 13 ani din nou - naiva si copilaroasa si dornica de a ma integra. Dar probabil calitatea cea mai draga mie a scenariului este posibilitatea de a primi o alta sansa, nu doar referitoare la iubirea adevarata, dar si in privinta relatiei cu parintii nostri- si obtinerea posibilitatii de a-ti schimba viata."

Shreck

O comedie animata, foarte spumoasa, continuarea filmului animat laureat cu un Oscar - Shreck, vine sa continue povestea personajelor sale fantastice. Parintii Printesei Fiona ii invita pe ea si Shrek la cina pentru a sarbatori nunta celor doi. Singurul lucru pe care nu-l cunosc inca este ca frumoasa lor fiica este acum o "creatura mare si verde", la fel ca si sotul ei...
Jeffrey Katzenberg, producatorul principal al peliculei, declara: "Nici nu s-ar fi pus problema unui Shreck 2 fara Mike Myers, a lui Donkey fara Eddie Murphy sau a Printesei Fiona fara Cameron Diaz, iar la aceasta echipa s-au adaugat si alte voci notabile precum Antonio Banderas sau Jennifer Sounders".

Fete rele

Crescuta in tinuturile aride ale Africii de parinti zoologi, Cady Heron (Lindsay Lohan) crede ca stie totul despre supravietuire in conditii de criza. Dar legea junglei are un inteles cu totul nou cand eleva de 15 ani ajunge intr-un liceu normal, public, si cade prada unui razboi psihologic si unor reguli nescrise carora adolescentele din ziua de azi trebuie sa le faca fata. Constituirea grupurilor sau gastilor este un fenomen universal raspandit in licee. Putine personae raman independente. Unele fete devin fara sa-si dea seama sclave ale reginei. Analizand comportamentul fetelor se poate spune ca viata social politica intr-un liceu este bine structurata. Exista lideri care fac o anumita politica si exercita o mare putere.

Hellboy - Eroul scapat din infern

Nascut in flacarile iadului acum 60 de ani in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Hellboy (Ron Perlman) a fost adus pe Pamant de catre un nebun malefic, Grigori Rasputin (Karel Roden) pentru a dezlantui fortele raului. Desemnat prezicator al Apocalipsei, Hellboy a fost salvat de Fortele Aliate conduse de profesorul Broom (John Hurt), fondator al B.C.A.F.P. clandestin (Biroul de Cercetare si Aparare impotriva Fenomenelor Paranormale), care l-a crescut ca pe un fiu, dezvoltandu-i darurile paranormale extraordinare. in ciuda originilor sale intunecate, Hellboy devine un campion al binelui, luptand impotriva fortelor malefice care ameninta lumea noastra. Infatisarea personajului interpretat de Perlman contrazice aplicarea riguroasa a mai multor straturi de machiaj la care a fost supus in fiecare zi incepand de la ora patru dimineata. "Ceea ce mi se pare cu adevarat uimitor este cat de subtil este rolul lui Ron si cum transpare prin tot acel machiaj", spune Levin. "Te uiti la acest personaj respingator. Este rosu. Are coarne. Este imens. Are dinti uriasi. Si totusi, nu vezi o masca. Traieste, respira, transmite emotie chiar in fata ochilor tai."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod