Casniciile de durata, o raritate la Hollywood

Goldie Hawn si Kurt Russell


La varsta de 62 de ani, actrita Goldie Hawn este la fel de sexy si frumoasa ca in tinerete, cand a inceput relatia cu starul de film Kurt Russell, respectiv in urma cu 26 de ani. Acum au impreuna un fiu, Wyatt Russell, iar Hawn are alti doi copii, Oliver si Kate Hudson, dintr-o casnicie anterioara.

Cu toate ca sunt impreuna de o viata intreaga, cei doi nu s-au casatorit si nici nu au intentia de a face acest lucru. Hawn a explicat de ce relatia sa cu Russell este atat de frumoasa si de ce prefera sa nu devina sot si sotie: "Ma trezesc in fiecare zi stiind ca pot pleca din relatia asta oricand doresc.
Iar asta face ca relatia noastra sa fie mereu proaspata".


Poate ca are dreptate, poate ca nu. Cert este ca celor doi le reuseste ceea ce multor alte cupluri celebre casatorite nu le-a reusit nici macar pentru un an...

Hugh si Deborra-Lee Jackman


Actorul australian Hugh Jackman, in varsta de 40 de ani, a fost votat anul trecut drept Cel mai sexy barbat in viata si cine ar putea contesta acest lucru?... Unul dintre cei mai frumosi barbati din intreaga lume, Hugh Jackman a smuls suspine de admiratie fanelor sale in filme precum: seria "X-Men", "Someone Like You" (2001), "Kate & Leopold" (2001), "The Prestige" (2006) sau "Australia" (2008).

Cu toate acestea, starul de film nu si-a pierdut niciodata capul si a ramas fidel sotiei sale, actrita Deborra-Lee Furness, 48 de ani. Cei doi s-au casatorit in anul 1996 si au doi copii adoptivi.


Se pare ca umorul este o constanta a relatiei celor doi. Iata ce a declarat starul de film: "Cand am primit premiul (n.r.: Cel mai sexy barbat din lume), Deb mi-a zis: 'Brad Pitt nu era disponibil?'".

Billy si Janice Crystal


Actorul din comedia romantica "When Harry Met Sally", in varsta de 61 de ani, a luat-o in casatorie pe Janice Goldfinger, 60 de ani, in anul 1970.

Casnicia celor doi a rezistat timp de 38 de ani, datorita unui "ingredient" secret, la care Billy Crystal este specialist: simtul umorului. In momentul in care s-au casatorit, Crystal era un tanar actor de comedie care juca intr-un circuit de stand-up comedy.

Actorul a declarat: "Suntem legati de frustrarile de la inceput.
M-a facut sa rad si la bine, si la greu".
Ceea ce nu e putin lucru, am putea spune...

Danny DeVito si Rhea Perlman


Un cuplu mic la stat, dar mare la... suflet. Acestia sunt actorii Danny DeVito, in varsta de 64 de ani, si Rhea Perlman, 61 de ani, a caror iubire este si astazi la fel de vie ca in momentul in care s-au casatorit, in urma cu 27 de ani.

Casnicia celor doi este mai mult decat fericita, iar DeVitto mentioneaza ca secretul unei relatii de durata este... dragostea de moda veche.

Si se pare ca starul de film este de moda veche, din moment ce a curtat-o pe vedeta din serialul de comedie "Cheers" timp de 11 ani, inainte de a se casatori, in anul 1982.
Cei doi sunt parintii a trei copii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod