Casniciile de durata, o raritate la Hollywood


Denzel si Pauletta Washington


Un cuplu unit si nedespartit din anul 1977, cand s-au intalnit pentru prima oara, pe platourile de filmare pentru productia pentru televiziune "Wilma". S-au casatorit cinci ani mai tarziu si si-au reinnoit juramintele de credinta in anul 1995, in Africa de Sud. Cei doi sunt mandrii parinti a patru copii, John David, Katia si gemenii Malcolm si Olivia.

Practic, nimic nu este mai important pentru starul din "Training Day", in varsta de 54 de ani, decat familia.
Actorul a declarat in urma cu mai mult timp: "Actoria nu este viata; copiii acestia reprezinta viata mea... Nu vreau sa fiu genul acela de persoana care spune: 'O, Doamne, nu am fost acolo, langa ei. M-am gandit mai mult la mine decat la ei.'

Cariera mea s-a dezvoltat datorita familiei mele, datorita stabilitatii din viata mea si datorita sarbatorilor si zilelor de nastere petrecute impreuna. Daca nu as fi avut o familie, ce as fi facut in acest week-end?".

Actorul, castigator al premiului Oscar, mentioneaza ca are mare noroc cu sotia sa Pauletta, 57 de ani, pentru ca este una dintre cele mai calme femei pe care le-a cunoscut vreodata: "Ma suporta pe mine si asta e de ajuns".

Patrick si Lisa Swayze


Un cuplu care demonstreaza, o data in plus, ca dragostea nu cunoaste limite si ca orice obstacol poate fi depasit impreuna. Actorul Patrick Swayze, in varsta de 56 de ani, a fost diagnosticat cu cancer pancreatic si adesea a mentionat ca nu ar fi reusit sa reziste presiunii psihice daca nu ar fi avut-o alaturi pe sotia sa, Lisa.


Starul din filmul "Dirty Dancing", pelicula care i-a asigurat succesul la Hollywood, a mentionat, la inceputul anului, intr-un interviu acordat Barbarei Walters, ca trece prin momente foarte grele: "Poti paria ca trec prin iad. Si abia am vazut inceputul... Exista foarte multa teama. Se petrec foarte multe lucruri. Da, sunt speriat. Da, sunt suparat si nervos. Da, ma intreb: 'De ce eu?'".

Actorul si-a cunoscut viitoarea sotie, acum in varsta de 53 de ani, la o lectie de dans, iar cei doi s-au casatorit in anul 1975.
O casnicie de 33 de ani, deloc lipsita de probleme - Lisa a avut doua pierderi de sarcina, iar Patrick a luptat impotriva dependentei de alcool.  


Cu toate acestea, sotii Swayze au reusit sa treaca peste toate problemele impreuna si isi traiesc viata in doi linistiti si, pe cat posibil, departe de ochii presei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod