Casniciile de durata, o raritate la Hollywood

Martin si Janet Sheen


Un exemplu extraordinar in acest sens este actorul Martin Sheen, in varsta de 68 de ani, care este casatorit de 47 de ani cu Janet Templeton, 65 de ani. O adevarata performanta la Hollywood, cand tentatia este la orice pas...

Cu toate acestea, casnicia celor doi a trecut testul timpului, ajungand la performante greu de egalat pentru alte cupluri celebre. Martin si Janet Sheen s-au casatorit in anul 1961 si au impreuna patru copii - Charlie Sheen, Emilio Estevez, Ramon Estevez si Renee Estevez, toti patru devenind actori.

Iar starul de film considera ca o casnicie poate rezista in timp daca cei doi parteneri sunt onesti unul cu celalalt si au puterea de a-si spune intotdeauna adevarul.
Martin Sheen a declarat: "Am stiut toata viata ca femeia asta imi va spune adevarul. Am stiut intotdeauna ca ma pot baza pe ea".

Meryl Streep si Don Gummer


Este considerat unul dintre cele mai de succes cupluri de la Hollywood, iar casnicia dintre actrita Meryl Streep, in varsta de 59 de ani, si sculptorul Don Gummer, 62 de ani, pare sa devina din ce in ce mai puternica.

Cei doi s-au intalnit prin intermediul fratelui lui Meryl si s-au casatorit in anul 1978, in cadrul unei ceremonii restranse, la resedinta parintilor actritei, din Connecticut. Cuplul are patru copii.

Care este secretul reusitei lor? Meryl Streep a declarat ca totul tine de vointa: "Vointa de a fi maleabil si de a inchide gura, macar din cand in cand.
Nu exista o reteta universal valabila pentru a construi o familie: este intotdeauna o negociere enorma".

Vedeta a mentionat ulterior: "Nu stiu daca vad echilibrul in casnicie drept un compromis sau, mai degraba, ceva ce reuseste sa mentina o anumita balanta a relatiei. Suntem norocosi ca ne-am gasit unul pe altul si amandoi recunoastem acest lucru.

Casnicia noastra, cei patru copii si bunastarea lor viitoare sunt la baza tuturor deciziilor pe care le luam. Bineinteles, suntem norocosi ca vietile noastre sunt suficient de flexibile, astfel incat putem face fata nevoilor in continua schimbare ale fiecaruia".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod