2009, anul mamicilor celebre in Romania

Mihai si Iulia Albu, un cuplu despre care s-au scris multe lucruri... de bine sau de rau, pregatesc si ei camera copilului. Ba diferenta de varsta, ba goana dupa avere, ba... Toate au fost spulberate in momentul in care Iulia a anuntat ca este insarcinata.

 

Acum singura "problema" este cea legata de sexul copilului. "Eu vreau un baiat. Sotia mea vrea o fetita", a declarat designerul intr-un interviu exclusiv pentru Eva.

Fata cu parul de foc, acum trecuta de 40 de ani, va deveni si ea mamica. Dupa multe incercari de fertilizare in vitro si vise spulberate, Madalina Manole este in sfarsit gravida. Minunea se va intampla undeva la mijlocul lunii septembrie. Vestea a venit la tanc pentru ca artista impreuna cu iubitul ei, tocmai ce s-au mutat intr-o casa noua in care este amenajata si o camera pentru copil.

La putin timp dupa ce s-au casatorit, despre Diana Munteanu Niculescu si Claudiu Niculescu s-a tot scris ca vor deveni parinti. De fiecare data, Diana a tinut sa infirme zvonurile si sa mentioneze ca, atunci cand va fi cazul, ea va fi prima care va anunta ca este insarcianta. Acest lucru s-a si intamplat in decembrie anul trecut. Pentru Diana acesta este primul copil, in timp ce Claudiu mai are doi, din casatoria anterioara. Diana si Claudiu vor avea un baietel.

In ultima vreme nu prea am mai auzit multe despre Catrinel Sandu. Asta, probabil, si din cauza faptului ca vedeta este plecata in SUA, acolo unde activeaza sotul ei, jucatorul de tenis Gabriel Trifu. Insarcinata in 3 luni, Catrinel spune insa ca abia asteapta sa devina mamica. "Vreau sa fie inalt, cu ochi frumosi, gene lungi si sportiv. Este un copil foarte dorit", a declarat viitoarea mamica pentru revista “Story”.


Inca un mostenitor va avea si bogatul om de afaceri Ion Tiriac. Proaspata lui nora, Ileana Lazariuc, pare hotarata sa-i faca cat mai multi nepoti. Dupa ce, pe 7 martie anul trecut, l-a adus pe lume pe Alexandru la Paris, Ileana asteapta deja al doilea copil. In ciuda faptului ca, initial, Ileana a negat, cea care a confirmat vestea este chiar mama ei, Anastasia Lazariuc.

"Este o mare bucurie pentru noi ca Ileana este din nou insarcinata, dar asta este fericirea noastra. Nu trebuie sa o impartim cu nimeni. Sigur ca imi pare bine ca Ileana ma face bunica pentru a doua oara!", a declarat proaspata si, in acelasi timp, viitoarea bunica, pentru “Gardianul”. Bucuria este si mai mare pentru ca, se pare, cel de-al doilea copil este o fetita.

Un articol de Ileana Voicu Ghinea

E-felicitare Top-shop

Trimite si tu in luna iubirii o felicitare elctronica. GRATUIT! Anul acesta, Cupidon e pus pe ghidusii. Ajuta-l si tu!
 
16 Februarie 2009
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreea pe 20 Feb 2009, 07:49
    felicitari

    Felicitari tuturor mamicilor.Toate mamicile sunt vedete cand aduc pe lume un copil sau poate mai multi. Multa sanatate tuturor mamicilor si copiilor lor.

    0
    0

  • ioan pe 19 Feb 2009, 13:30
    Consolare

    MAMELOR oricare a-ti fi ,BUCURATI-VA caci Dumnezu impreuna cu VOI ca MAME si tati se va ]ngriji de copii vostri si vor fi mai vrednici de respect ca cei Rasfatati

    0
    0

  • alexandra pe 18 Feb 2009, 15:32
    copiii

    am o fetita de 2 ani ca si mama spun ca este un copil deonsebit,parerea mea este ca toti copiii din lume sunt deosebiti faptul ca anumite persoane au posibilitati financiare mai bune fata de alti oameni nu inseamna ca acei copii sunt mai speciali,nu cred ca atunci cand ne uitam la un copil vedem BANI ci vedem puritatea si fericirea din ochii lor!!!!!!

    0
    0

  • sorin pe 17 Feb 2009, 18:08
    top

    de ce nu se scrie de copii olimpici ai tari

    0
    0

  • adri pe 17 Feb 2009, 17:42
    neinteresant

    neinteresant.li se da prea multa importantza..pt ce? pt ca sunt sotiile nu stiu cui sau mai stiu eu ce...partz...la urma urmei,orice femeie e speciala atunci cand naste si isi iubeste copilul si ii acorda sprijinul necesar pt atunci cand se va face mare

    0
    0

  • l pe 17 Feb 2009, 14:22
    poate..

    poate ca or fi poleiti cu aur !

    0
    0

  • a pe 17 Feb 2009, 11:36
    si eu urmeaza sa nasc

    M-am saturat sa aud doar de copii vedetelor, ceilalti copii nu sunt importanti? Cand naste Dana Razboiu? Data trecuta s-a inchis sectia de maternitate din Municipal pt ea. Acum ce mai face?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod