2009, anul mamicilor celebre in Romania

Ne apropiem de luna martie, o luna dedicata femeilor si, mai cu seama, o luna dedicata mamicilor, iar peisajul monden ne ofera motive sa credem ca barza si-a facut anul acesta programari exclusive pentru Romania.
Ne apropiem de luna martie, o luna dedicata femeilor si, mai cu seama, o luna dedicata mamicilor, iar peisajul monden ne ofera motive sa credem ca barza si-a facut anul acesta programari exclusive pentru Romania. Fie ca au nascut, fie ca sunt insarcinate, randul vedetelor din Romania care sunt preocupate de acest aspect, se ingroasa considerabil. Si suntem doar in februarie...

Se poarta premiantele...


Nu mai departe de zilele trecute, pe 12 februarie mai exact, a venit pe lume Natalia... Natalia Chivu, daca nu stiai inca despre cine este vorba. O nastere de nota zece, atat pentru micuta, cat si pentru mama. Fetita a venit pe lume la ora 12.05, a cantarit  3.200 kg si a avut 49 cm. "Este la fel de frumoasa ca si mama ei", spunea Cristi Chivu despre noua minune din viata lui.

O alta vedeta care a nascut saptamana trecuta, pe 11 februarie, este Sanda Ladosi. Pe toata lumea a luat prin surprindere vestea ca artista asteapta al doilea copil, dupa ce pe 14 februarie 2007 a nascut un baietel, Bogdan. Chiar si asa, surpriza sau nu, Ioana a venit pe lume la ora 08.27, pe cale naturala. Pitica, de nota 10 si ea, a cantarit 2.870 kg si a masurat 48 cm.

Asadar, acestea sunt vedetele despre care se poate spune ca si-au facut “cadoul” inainte de ziua de 8 Martie.

Alte noua vedete in asteptare


Daca Adelina si Sanda se ocupa deja de alaptat, schimbat de scutece si baita, alte noua vedete fac ecografii, vizite la medic, masuratori si... asteapta miracolul.

Dana Razboiu este la a doua sarcina. "Suntem amandoi foarte emotionati si traim totul ca pe prima experienta. Pentru ca, intr-un fel, trecem pentru prima data prin aceste bucurii de cuplu impreuna", declara vedeta pentru Realitatea.net. Dana Razboiu mai are un baietel, Victor, din prima casatorie cu Ovidiu Branzan, iar iubitul ei, Bogdan Enoiu, mai are un baiat de de 20 de ani, dintr-o casatorie anterioara.

In aprilie, Andreea Banica va aduce pe lume primul ei copil si al lui Lucian Mitrea. Activa cum o stim, Andreea a avut un ritm de viata normal, pana in acest moment, asa cum si-a propus inca din primul trimestru al sarcinii.

Si familia Prigoana se mareste. Se pare ca Adriana Bahmuteanu vrea sa-i indeplineasca sotului ei dorinta de a avea cat mai multi urmasi. Dupa ce in octombrie 2007 l-a adus pe lume pe Mihai Maximus, vedeta tv este din nou insarcinata. Vestea a primit-o chiar de ziua sotului ei, caruia i-a si facut cadou testele de sarcina. "I-am pus testele intr-un pliculet si i le-am facut cadou. S-a bucurat foarte mult si mi-a raspuns, in stilul lui caracteristic, ca era si cazul", a declarat Adriana.

Andreea Spataru, fosta vedeta a matinalului de la National Tv, ii va darui un copil iubitului ei, Sorin Capone. Anul trecut a fost unul plin pentru vedeta.

Dupa ce s-a despartit de vesnicul ei iubit, Ion Boschet, Andreea s-a miscat foarte repede. A inceput o relatie cu Sorin si a ramas si insarcinata, la numai 23 de ani. Se pare ca tanara si-a dorit foarte tare un copil, pentru ca sustine ca s-a chinuit... 3 luni ca sa ramana gravida.

E-felicitare Top-shop

Trimite si tu in luna iubirii o felicitare elctronica. GRATUIT! Anul acesta, Cupidon e pus pe ghidusii. Ajuta-l si tu!
 



16 Februarie 2009
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreea pe 20 Feb 2009, 07:49
    felicitari

    Felicitari tuturor mamicilor.Toate mamicile sunt vedete cand aduc pe lume un copil sau poate mai multi. Multa sanatate tuturor mamicilor si copiilor lor.

    0
    0

  • ioan pe 19 Feb 2009, 13:30
    Consolare

    MAMELOR oricare a-ti fi ,BUCURATI-VA caci Dumnezu impreuna cu VOI ca MAME si tati se va ]ngriji de copii vostri si vor fi mai vrednici de respect ca cei Rasfatati

    0
    0

  • alexandra pe 18 Feb 2009, 15:32
    copiii

    am o fetita de 2 ani ca si mama spun ca este un copil deonsebit,parerea mea este ca toti copiii din lume sunt deosebiti faptul ca anumite persoane au posibilitati financiare mai bune fata de alti oameni nu inseamna ca acei copii sunt mai speciali,nu cred ca atunci cand ne uitam la un copil vedem BANI ci vedem puritatea si fericirea din ochii lor!!!!!!

    0
    0

  • sorin pe 17 Feb 2009, 18:08
    top

    de ce nu se scrie de copii olimpici ai tari

    0
    0

  • adri pe 17 Feb 2009, 17:42
    neinteresant

    neinteresant.li se da prea multa importantza..pt ce? pt ca sunt sotiile nu stiu cui sau mai stiu eu ce...partz...la urma urmei,orice femeie e speciala atunci cand naste si isi iubeste copilul si ii acorda sprijinul necesar pt atunci cand se va face mare

    0
    0

  • l pe 17 Feb 2009, 14:22
    poate..

    poate ca or fi poleiti cu aur !

    0
    0

  • a pe 17 Feb 2009, 11:36
    si eu urmeaza sa nasc

    M-am saturat sa aud doar de copii vedetelor, ceilalti copii nu sunt importanti? Cand naste Dana Razboiu? Data trecuta s-a inchis sectia de maternitate din Municipal pt ea. Acum ce mai face?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod