Route 66 anunță ultimele concerte ale sezonului: The dAdA, Proconsul, Robert Turcescu + alții

Route 66, unul dintre cele mai populare cluburi bucureștene în rândul iubitorilor de muzică live, anunță ultimele concerte din stagiunea actuală. Dacă vreți să-i mai treceți pragul măcar o

Route 66, unul dintre cele mai populare cluburi bucureștene în rândul iubitorilor de muzică live, anunță ultimele concerte din stagiunea actuală. Dacă vreți să-i mai treceți pragul măcar o dată până la toamnă, pentru o petrecere până-n zori, iată cum arată agenda evenimentelor în perioada următoare.

concerte route 66 mai iunie 2014


23 mai: XTEENS | cumpără bilete

Trupa Xteens este o gașcă nebună formată în anul 2008 din: Iuliana (lead vocal), Claudiu (guitar), Gabi (keyboards), Geo (bass guitar) și Filip (drums). Aceasta este formula de bază, în care Xteens a susținut sute de concerte, pe cele mai diverse scene, în fața celui mai ”€œpestrit” public sau pe micului ecran, de fiecare dată reușind să lase în urmă un zâmbet de satisfacție și bucurie. Repertoriul Xteens este ales în primul rând pe gustul membrilor trupei, astfel că toate piesele sunt interpretate cu maximă sinceritate, muzică devenind, astfel, o limbă prin intermediul căreia Xteens comunică și se conectează cu publicul său.

Preț:
20 de lei

---

---

24 mai: Directory | cumpără bilete

Directory s-au lansat în octombrie 2011, având parte încă de la primele apariții de un public fidel. Target-ul trupei sunt cluburile de muzică LIVE și Marile Festivaluri de Muzică.

Trupa va ataca și radiourile prin primul single anunțat pentru vara acestui an.
Stilul variat al trupei (reggae, pop, rock) are o incontestabilă notă de originalitate prin abordarea unor piese tradiționale din folclorul românesc, adaptate stilului de concert.

Trupa este calificată în finala GBOB, a participat la mai multe concerte în aer liber la Bikefest 2013, Contrapunct Dance Contest 2013, Bucharest Intl Marathon 2011, precum și la evenimente private.

Preț: 20 de lei

---

---

29 mai: Westroot | cumpără bilete

Westroot este o formație de country și bluegrass, cu rădăcini în vest, peste ocean. Este singura trupă în România cu un banjoist din SUA.
Evenimentele la care formația a luat parte s-au bucurat de aprecierea unei game largi de public printr-o abordare originală.
Caracteristica principală de remarcat este combinația de instrumente: banjo, vioară, mandolină, tobe și bas, care formează o atmosferă specifică stilului țăranului american.

Preț: 20 de lei

---

---

30 mai: The dAdA | cumpără bilete

Este seara exclusivă The dada, unde tinerii vor cânta toate piesele care i-au adus în inimile voastre și câteva în plus!
The dAdA vor cântă single-urile deja cunoscute - ”Geamul potrivit”, ”GPS”, ”Ne doare la”, ”Banii mei”, dar și multe coveruri.

Pregătiți-vă de trei reprize de muzică bună și de energie.

Preț: 20 de lei

---

---

31 mai: Benetone Band | cumpără bilete

Benetone Band, adică Alex Porro, Mircea, Edi și Alex, te așteaptă să aplauzi venirea mult așteptatei veri (da, băieții vă promit că vor ridica gradele din atmosferă!). Ai șansa să fredonezi alături de trupă refrenele celor mai celebre hit-uri de la Bon Jovi, Queen, Pink Floyd, Scorpions, Bryan Adams, Billy Idol, INXS, Eric Clapton, AC/DC, Michael Jackson, Kings of Leon și mulți alți mari artiști.

Preț: 20 de lei

---

---

5 iunie: Anca Florescu & Band - invitată Lora | cumpără bilete

Cu o experiență bogată în muzica pop-dance, Anca Florescu va susține un concert live incendiar pe scena clubului Route 66. Concertul din 5 iunie, care o va avea ca invitată specială pe Lora, va cuceri publicul printr-o interpretare live excepțională ale unora dintre cele mai cunoscute hituri ale Ancăi Florescu, alături de un band live.

Anca Florescu a debutat în industria muzicală românească cu trupa Laguna, o apariție hot în muzică românească, iar alături de Nicoleta Luciu a lansat hituri ca "Alerg" sau "Când noaptea vine". În cariera solo, Anca Florescu s-a făcut remarcată prin single-ul "Mi-ai frânt inimă", compus de către Marius Moga și "Hearts Collide", piesă ce a ajuns în finală Eurovision România 2014.

Preț: 20 de lei

---

---

6 iunie: Metrock | cumpăra bilete

Metrock a luat ființă în anul 1980 la Oradea cu muzicieni din zonă.

În 1983 a refăcut gașca cu instrumentiști din București cu care au imprimat și un vinil în anul 1974 la casa de discuri Electrecord - "A kind of hell". Formula a suferit de-a lungul timpului mai multe schimbări de personal până la formula de astăzi, ce îi cuprinde pe Cristi (Zăpadă) Ionita - voce, George Patranoiu - chitară, Alexandru Davidescu - bas, Ovidiu Condrea - tobe.

Preț: 20 de lei

---

---

13 iunie: Proconsul | cumpără bilete

Proconsul aduce într-un show plin de energie cele mai cunoscute hituri, lansate de-a lungul timpului, piese pe care ai dansat, ai râs sau te-ai îndrăƒgostit.

Trupă de suflet a României, Proconsul, te face personaj principal al poveștii spuse în cei peste 15 ani de activitate și rememorate, într-un show live, de aproximativ 2 ore, din care nu vor lipsi hituri ca "Cerul", "De la ruși", "Mi-ai luat inima" sau "Despre tine".

Preț: 40 de lei

---

---

14 iunie: Robert Turcescu & Casa Presei | cumpără bilete

Route 66 găƒzduieste, pe 14 iunie, ultimul concert din seria evenimentelor din acest sezon și aduce invitați de marcă pe scena unde au concertat nume importante ale muzicii românești.  Robert Turcescu și Casa Presei prezintムun concept de show unic, plin de surprize muzicale și de momente amuzante.

Înfiintatムîn anul 2009, trupa Casa Presei este formată din șase jurnaliști, care și-au dorit sムse relaxeze dupムorele petrecute în redacție.

Numele trupei vine de la locul pe care l-au folosit pentru repetiții, și anume o sală din Casa Presei.

Notorietatea trupei Casa Presei a crescut odatムcu participarea în cadrul selecției naționale Eurovision 2013, cu piesa "Un refren", unde band-ul a obținut cele mai multe voturi din partea publicului.

Casa Presei înseamnムRobert Turcescu (voce, chitarăƒ), George Vila (chitarăƒ, voce), Gabriel Basarabescu (clape, voce), Radu Cartianu (bass), Alina Crișan (saxofon, percuție, voce) și Alex Dascaloiu (tobe).

Preț: 20 de lei

---

----

ioana-turcu
ioana-turcu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod