Câștigă un Meet&Greet cu Sepultura și 100 de bilete Golden Circle la METALHEAD Meeting

METALHEAD Meeting 2014, ediția de vară, care îi are ca headlineri pe Sepultura, Moonspell și Arkona, se apropie cu pași repezi. Pâna pe 5 iunie, Monster Energy te invită să participi la o

METALHEAD Meeting 2014, ediția de vară, care îi are ca headlineri pe Sepultura, Moonspell și Arkona, se apropie cu pași repezi. Pâna pe 5 iunie, Monster Energy te invită să participi la o tombolă cu 181 de premii constând în bilete la festival și un meet & greet cu trupele din line-up.

sepultura

Ce trebuie să faci?

- cumpără o doză de Monster Energy din locațiile următoare: Mol, Rompetrol, Gazprom, Șocar, Lukoil, Agip, Carrefour, Carrefour Expres, Billa, Mega Image, Auchan, Metro, Selgros sau din magazinele InMedio din toată țara sau chiar de la magazinele mici de la "colțul blocului”

- Păstrează bonul fiscal, intră apoi pe www.metalhead.ro/monster, completează câteva detalii și ești înscris/a la tragerea la sorți!

Ce câștigi?

Unul dintre următoarele premii:
100 de bilete Golden Circle
40 de șepci originale Monster Energy
40 de de doze de Monster Energy
Marele premiu - Un meet & greet cu Sepultura, Moonspell și Arkona pe 7 iunie, la Arenele Române

Regulamentul oficial poate fi consultat pe pagina de concurs.

Biletele la METALHEAD Meeting se găsesc pe www.iabilet.ro și în punctele fizice Iabilet:

UMAN: București - Băneasa Shopping City (etaj) și Piața Romană (George Enescu 30), Cluj și Iași - Iulius Mall, Timișoara - în UMAN Shop și Brașov - Mureșenilor nr.

3

SENIA: Magazinul Muzica în București și Magazinul Senia din Constanța (Str. Ștefan Mihăileanu, nr 7) ; Club Rockstadt Brașov (Lucian Blaga 13)

De asemenea, pe Iabilet.ro, în rețeaua UMAN, în magazinele SENIA din Constanța și din Magazinul Muzica și în Club Rockstadt din Brașov, găsiți și pachete speciale Golden Circle și Acces General pentru ambele ediții METALHEAD Meeting de anul acesta cu reducere de 20% a€“ 7 iunie (Sepultura, Moonspell, Arkona) și 27 septembrie (primul headliner confirmat: Finntroll, urmează marele headliner!)

METALHEAD Meeting a€“ o serie de evenimente prezentate de Monster Energy și Ciuc Premium

ioana-turcu
ioana-turcu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod