Ai văzut filmul? Lupul de pe Wall Street vine în România

”Numele meu este Jordan Belfort. Dacă îți sună familiar, este din cauză că Leornardo DiCaprio a făcut faimoasă titulatura ”Lupul de pe Wall Street” în filmul de succes cu același

”Numele meu este Jordan Belfort. Dacă îți sună familiar, este din cauză că Leornardo DiCaprio a făcut faimoasă titulatura ”Lupul de pe Wall Street” în filmul de succes cu același nume.”

jordan belfort

Jordan Belfort, controversatul broker ce a inspirat rolul din pelicula ”Wolf of Wall Street” a lui Martin Scorsese, vine în România în această toamnă pentru a susține un seminar despre persuasiune în vânzări, afaceri și viață personală, prezentând propriul sistem - Straight Line Persuasion.

Sistemul creat de Jordan, Straight Line Persuasion, este conceput astfel încât să alinieze forța necesară pentru generarea succesului în orice mediu de afaceri. Vei învăța elementele cheie care guvernează afacerile și persuasiunea, precum și strategiile și tehnicile specifice necesare pentru a construi, gestiona, promova și crește în mod eficient compania la cel mai înalt nivel.

”Nu este nimic greșit în a ști cum să vinzi un produs, un serviciu sau pe tine însuți.

De fapt, este cea mai importantă abilitate de business și viață pe care o poți stăpâni.

Care este lucrul tău cel mai de preț pe care îl ai în afaceri…și în viață? Persuasiunea.

Abilitatea de a-ți vinde eficient produsul sau serviciul…de a încheia afacerea, atât în business, cât și în viața personală, de a ieși în evidență, de a fi văzut, de a-ți susține cauza…
… și făcând toate acestea, să-ți creezi cel mai măreț destin posibil.”
se arata intr-un fragment din bestseller-ul ”Lupul de pe Wall Street”.

---

----

Biografie Jordan Belfort

În anii `90, Jordan Belfort a construit una dintre cele mai dinamice și mai de succes companii de vânzări din istoria Wall Street-ului. În acel timp, a cunoscut cele mai înalte culmi financiare, câștigând peste 50 milioane de dolari pe an, o performanță care i-a adus numele de ”Lupul de pe Wall Street”.

Ca deținător al Stratton Oakmont, Belfort a angajat peste 1000 de agenți de bursă și a avut creșteri de peste 1,5 miliarde de dolari.

Cu mai mult de 30 milioane de dolari a dat startul mai multor companii.

A fost consultant pentru mai mult de 50 de companii și a scris despre aceasta în toate ziarele și revistele importante ale lumii, inclusiv The New York Times, The Wall Street Journal, The Los Angeles Times, The London Times, The Herald Tribune, Le Monde, Carriere della Serra, Forbes, Business Week, Paris Match și Rolling Stone.

De-a lungul timpului, a cedat stilului de viață aventuros de pe Wall Street, trecând printr-un spectaculos și foarte mediatizat declin. Luând lecții valoroase din greșelile pe care le-a făcut și din prețul plătit pentru ele, Jordan a reieșit în prim-plan ca un om puternic din spatele unui extraordinar business de succes cunoscut la nivel mondial.

Astăzi, programul rău, Straight Line Persuasion System, îi permite să pregătească orice companie sau individ, indiferent de vârstă, rasă, sex, pregătire educațională sau statut social și îi ajută să obțină reușite, abundență și succes antreprenorial fără să-și compromită integritatea sau etica.

Cele 2 memorii bestsellere scrise de Jordan, Lupul de pe Wall Street și Capturarea Lupului de pe Wall Street, au fost publicate în peste 40 de țări și traduse în 18 limbi.

Povestea vieții lui a fost transformată într-o nominalizare la Oscar prin filmul regizat de Martin Scorsese și rolul interpretat de Leonardo DiCaprio.

Sesiunile complexe de training ale lui Jordan au fost structurate astfel încât să satisfacă oricare dintre nevoile practice. Angajamentele sale au variat de la discuții introductive de 3 ore, la programe de training complexe de 3 zile până la consultanță cu privire la modul în care poți dezvolta activ și masiv rezultatele de marketing și vânzare ale organizației.

Folosind stilul propriu, cu umor, direct și pasionat, Jordan instruiește cu privire la modul de utilizare a celui mai puternic sistem de afaceri conceput vreodată, Straight Line Persuasion System – Wolf of Wall Street.

----

----

Jordan Belfort va veni în România pe 18 noiembrie 2014 pentru a susține o conferință în care va împărtăși publicului secretele uriașului său succes în business, dar și cum se pot feri de capcanele în care el a picat.

Bilete și mai multe informații despre eveniment pot fi găsite pe www.iabilet.ro.

ioana-turcu
ioana-turcu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod