Piesa lui Dan Balan in topul celor mai celebre hit-uri din toate timpurile

Dan Balan atinge un nou succes The Rolling Stone, una din cele mai celebre publicatii americane, a dezvaluit Top 50 cele mai celebre hit-uri din toate timpurile, interpretate de trupe de baieti.
http://www.rollingstone.com/music/lists/50-greatest-boy-band-songs-of-all-time-20150924

Piesa "Dragostea din tei", compusă de Dan Balan,  s-a clasat pe locul 18 din 50, alaturi de mari hit-uri ale altor trupe celebre, precum: Backstreet Boys, East 17, N'Sync, The Jackson 5, One Direction si altii.

“Dragostea din tei” a ajuns pe locul întâi în top-urile din peste 30 de țări, ocupând locul 3 in topul vânzărilor din Marea Britanie, cu incasari de peste 12 milioane de exemplare in intreaga lume.
Single-ul a primit Discul de Platină și Discul de Aur  în majoritatea țărilor europene, precum și în Asia și America Latină.

Super hit-ul "Dragostea din tei" a fost inclus pe lista celor mai vândute single-uri din istoria mondială a muzicii. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_singles

In 2009, Dan Balan a fost nominalizat la premiul "Grammy" in calitate de co-autor al piesei “Live your life”, interpretată de celebra interpretă Rihanna și rapper-ul T.I..

In prezent Dan Balan se pregateste de lansarea noului său single, intitulat "Funny Love".
Premiera piesei va avea loc pe data de 14 octombrie 2015.

Fanii pot vedea deja primele 2 teasere ale videoclipului pe pagina de Facebook a artistului https://www.facebook.com/officialdanbalan sau pe canalul de YouTube MediaPro Music https://www.youtube.com/user/MediaProMusic.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod