Concerte @ Hard Rock Cafe

Joi, 1 octombrie, ora 21.00 – Concert FAMELESS

Joi, 1 octombrie, de la ora 21:00, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, pentru un nou concert al trupei FAMELESS! Tiberiu Albu, noua “Voce a României”, te aşteaptă cu un playlist special, în care vei asculta atât compoziţii proprii, cât şi piesele cu care a cucerit juriul şi publicul în celebrul show de talente -  „Dream on” de la Aerosmith, „Stairway to Heaven” de la Led Zeppelin ori „Shook me all night long” de la AC/DC.

FAMELESS este numele trupei rock create în jurul lui Tiberiu Albu, câstigătorul sezonului 4 de la Vocea Romaniei. Alături de Tibi, din formaţie mai fac parte Monyo Csaba (chitara), Andrei Ilie (tobe), Serban Georgescu (bass). Deşi activează împreună de mai puţin de un an, cei 5 muzicieni au deja un repertoriu consistent de piese proprii şi au deja la activ un prim concert derulat cu casa închisă la Hard Rock Cafe.

Biletele pentru showul FAMELESS se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX,  reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

În presale biletele au următoarele preţuri:

- 60 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)

- 40 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 40 de lei.

În ziua concertului, biletele vor costa 50 de lei - acces general, cu loc la masă (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.



Vineri, 2 octombrie, ora 22.00 – Concert LETZ ZEP – Tribut Led Zeppelin

Dacă inima ta rezonează cu acordurile rockului clasic, te aşteptam pe 2 octombrie la concertul trupei Letz Zep din Hard Rock Cafe! Cea mai cunoscută trupă tribut Led Zeppelin din lume, originară din Marea Britanie, vine în premieră în România, cu un show desprins parcă din anii `70. Vino să cânţi şi să asculţi live "Stairway to Heaven" , “Whole Lotta Love", “Imigrant Song” sau “Kashmir” şi multe alte melodii de succes!

Letz Zep se bucură nu doar de aprecierea fanilor Led Zeppelin din întreaga lume, ci şi de preţuire din partea foştilor membri ai legendarei trupe rock. De altfel, Jimmy Page şi Robert Plant au participat la concertele Letz Zep, iar britanicii din formaţia tribut iau adesea parte, în calitate de invitaţi, la evenimentele oficiale ale acestora.



Letz Zep au concertat în peste 33 de ţări de pe 4 continente, iar pe 2 octombrie, de la ora 22.00, ajung pe scena din Hard Rock Cafe.

Biletele sunt disponibile la următoarele preţuri: 40 lei, cu loc la masă în sală, fumători sau nefumători sau 70 lei - cu loc la masă în faţă scenei.

Acestea pot fi achiziţionate de pe:

• iabilet.ro sau în magazinele Muzică, Uman, Senia şi Perfect Tour din toată ţara

• bilete.ro sau în Oficiile Poştei Române, magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro şi magazinele Germanos

Concertul face parte din seria de evenimente Live Concert, Vinyl & Movie, marca German Quality Entertainment. Sub această egidă va fi invitat, în fiecare lună, câte un artist sau o trupă, într-un concert live, atmosfera fiind încălzită în deschiderea show-ului, în pauză şi după eveniment cu un set de vinyl-uri şi filmuleţe celebre.

 

Sambata, 3 octombrie, ora 22.30 – Concert XTEENS

Pe 3 octombrie extindem orizontul distracției cu Xteens, la Hard Rock Cafe! O trupă născută din pasiunea pentru muzică și spectacol, îți pregăteste un concert cu refrene de suflet, piese noi și hituri care au scris istorie.

Xteens s-au lansat în 2008 și o au în prim plan pe Iuliana Dobre, fostă concurentă ce a impresionat juriul X Factor cu forța vocală, expresivitatea deosebită și atitudinea de rockstar innăscut.
Alături de ea îi mai regăsiți pe Cornel Puscasu – voce, Gabi Negoiasa – clape, Claudiu Cojocaru – chitară, Geo Stație – chitară bass, Filip Adrian – tobe, Radu Clipa (trombon), Sofian Miron (sax) si Sorin Robu (trompeta).



Despre vocația sa pentru o carieră muzicală, Iuliana a spus: “Sunt dependentă de muzică pentru că sunt dependentă de sentimente. Pentru că sunt o butelie de trăiri, care trebuie să elimine treptat și controlat presiunea, ca să nu explodeze.”

Cu asemenea premize, concertul ce va începe la ora 22.30 nu poate fi decât incendiar, așa că nu îl rata! Intrarea este liberă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod