savana colorează toamna din culorile imaginației

savana a pregătit pentru sezonul toamnă-iarnă 2015 cele mai noi tendințe în materie de culori pentru casă și amenajări interioare.

savana recomandă pentru această toamnă o paletă cromatică de pasteluri, în nuanțe deschise de bleu, roz, vernil, lila, mov, galben, crem. Nuanțele pastel sunt ușor de asortat, transmit căldură și luminozitate. Aceste beneficii sunt importante în amenajarea casei, în special pentru spații mai mici, cum sunt cele din apartamentele de la bloc.
În amenajarea spațiilor de locuit e important să se respecte proporția de 60/30/30. Acest lucru înseamnă că 60% din suprafață o reprezintă nuanța pereților, 30% culoarea mobilei și parchetul și alți 30% decorațiunile și liniile decorative de pe pereți.


„Dacă te-ai gândit să faci schimbări în aspectul casei, sunt câteva lucruri de care ar fi bine să ții cont pentru ca alegerile tale să se alinieze cu tendințele toamnei 2015. Sunt la modă nuanțele pastelate și calde, dar pentru o armonie care să redea bună dispoziție, liniște și energie e nevoie să asortăm culorile cu mobilierul și decorațiunile pe care ni le dorim sau le avem deja.”, declară Cristina Avram – Marketing Manager Consumer Fabryo Corporation.
Nunațele de gri, așa-zisele culori neutre, sunt și ele pe lista de recomandări ale specialiștilor în design interior de la savana.

Ele se pot integra ușor în orice decor și ambient al casei sau apartamentului, fără să fie nevoie să schimbăm canapeaua pentru că e mai puțin potrivită cu nuanța din living.


Cei mai îndrăzneți pot adopta cromatica anilor ‘60-‘70 în care domină verdele, albastrul și galbenul.
Specialiștii în materie de design și amenajări interioare ne spun că ceea ce n-ar trebui să lipsească din nicio încăpere sunt nuanțele de lemn crud, asortate fin cu stilul și personalitatea fiecăruia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod