P&G aduce Casa Familiei la Jocurile Olimpice de la Sochi

Cu o luna inainte de Jocurile Olimpice de Iarna, Procter & Gamble, unul dintre partenerii globali ai Comitetului Olimpic International, si brandurile sale, anunta sustinerea mamelor si a familiilor sportivilor care vor merge la Sochi, printre care Eva Tofalvi (biathlon), Marinela Mazilu (skeleton) si mamele acestora.

Compania isi demonstreaza in continuare angajamentul fata de mame prin lansarea Casei Familiei P&G, parte a campaniei Multumesc, Mama!, a doua actiune de acest gen dupa Jocurile Olimpice de la Londra. Brandurile P&G sustin si ajuta mamele si familiile sportivilor de la Sochi, inclusiv pe doamnele Tofalvi si Mazilu.

Ca parte a angajamentului P&G fata de mame, branduri precum Pantene®, Gillette®, Olay® si Fairy® vin impreuna pentru a crea Casa Familiei P&G la Sochi, 2014.


Despre Casa Familiei P&G:

·         Este un dar pentru mamele olimpicilor din toata lumea.

·         Sustine si ajuta toti sportivii, pe mamele si familiile acestora.

·         Este o “casa departe de casa” unde familiile pot petrece timp impreuna intr-un spatiu relaxat si prietenos.

Localizata in parcul olimpic de la Sochi, Casa Familiei P&G va fi deschisa de pe 8 pana pe 23 februarie, oferindu-le mamelor si familiilor sportivilor tot confortul de acasa.

Marci precum Pantene® sau Gillette® vor oferi tratamente de ingrijire si infrumusetare, in vreme ce Pampers® isi va pune la dispozitie serviciile familiilor cu copii mici.

„Credem ca in spatele fiecarui atlet sta o mama extraordinara,” declara Marc Pritchard, P&G Global Brand Building Officer. „Asa cum produsele noastre sunt alaturi de mame zi de zi, vom  fi alaturi de mamele olimpicilor in Casa Familiei P&G cu servicii care fac cu adevarat diferenta atunci cand familia nu beneficiaza de comfortul propriului camin.”

Compania va ajuta mamele unor sportivi din peste 20 de tari, sa mearga la Sochi 2014.
Printre acestea se vor numara si doamnele Tofalvi si Mazilu. Cornelia Sofronie, P&G Communications Specialist, declara „Suntem incantati sa extindem angajamentul nostru fata de mame si dincolo de Casa Familiei P&G. Speram ca acest lucru sa le dea mamelor ocazia unica de a vedea cum copiii lor isi indeplinesc visul de a concura pe scena internationala, daca se vor califica pentru Sochi.”

Mai mult decat atat, pe langa scurtmetrajele premiate deja, ”Cel mai bun job” si ”Copii”, P&G prezinta cea mai noua realizare din campania Multumesc, Mama!: „Ajuta-i sa se ridice”:

 

Noul video:

·         Sarbatoreste felul in care mamele sunt mereu alaturi de copiii lor pentru a-i ridica si pentru a-i incuraja sa incerce din nou.

·         Prezinta povestile mamelor a patru atleti din toata lumea.

·         Arata care a fost calatoria acestora pentru a-si indeplini visele si ce rol important au jucat mamele lor in aceasta calatorie.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod