Alex Velea a divorţat oficial

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Ianuarie 2014
Alex şi Ana au divorţat, iar artistul este oficial un bărbat liber. Fosta soție a primit suma promisă, 20.000 de euro, însă ea va păstra numele Velea.
Povestea lor de dragoste a început într-o staţie de metrou, în 2008. Cei doi s-au căsătorit în 2010, însă după nici trei ani s-au despărțit, scrie cancan.ro. Motivul separării ar fi faptul că mulatra nu i-a dăruit un copil, deși Alex își dorea foarte mult să devină tată.
Totodată, au apărut numeroase informații despre relația pe care acesta ar avea-o cu Antonia. În decembrie, o sursă a declarat pentru eva.ro că cei doi artiști s-au mutat împreună, într-un apartament dintr-un imbol de lux situat în nordul Capitalei.

Cântărețul nu a intentat imediat divorț, așteptând câteva luni,  pentru a se asigura ca asta își dorește cu adevărat.
În noiembrie, Alex Velea și Ana au avut o discutie finala, în care au negociat condițiile divorțului. Solistul i-a promis soției că nu o va lăsa de izbeliște, oferindu-i 30.000 de euro pentru a-și putea plăti facultatea de medicină și a-și deschide o sală de fitness.

La începutul lunii decembrie, ei au depus actele de divorț la notar, iar Alex i-a dat Anei un avans de 10.000 de euro, scrie site-ul citat.

Luni dimineaţă, divorţul a fost pronunţat.
Surse din anturajul cântărețului au declarat pentru cancan.ro că Velea i-ar fi dat fostei  soţii şi restul din suma de bani promisă, 20.000 de euro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod