Studentul Andrei Damian a slăbit 25 kg cu ajutorul specialiştilor de la “Ajutor! Vreau să slăbesc!”

Andrei Damian, tânărul de 21 de ani care a participat la „Ajutor! Vreau să slăbesc!”, a reuşit să slăbească 25 kg prin programul nutriţionistei Cornelia Marin şi al antrenorului Stelian Tufaru.
Cu o greutate iniţială de 108 kg, tânărul a apelat la specialiştii emisiunii pentru a-şi recâştiga sănătatea şi încrederea de sine.

“Pentru mine a fost o experienţă nouă, ceva ce trebuia făcut, pentru că pur şi simplu nu mai ştiam cum să lupt singur cu greutatea. Cu ajutorul acestei emisiuni mi s-a dat o şansă la o viaţă normală, să nu mai fiu marginalizat”, povesteste Andrei.

“Am reuşit să slăbesc fără vreun mare efort, în sensul că nu a trebuit să renunţ chiar la tot ce-mi place.
Am adăugat câteva lucruri în alimentaţie, am renunţat la altele şi respect anumite reguli stricte, pentru a nu mai repeta greşelile din trecut. Un rol important în pierderea kilogramelor - în jur de 25 kg – l-a avut sportul.”


“Acum prietenii şi familia mă felicită pentru voinţa de care am dat dovadă. Sunt fericit că am reuşit să slăbesc, şi vreau să urmez în continuare acest regim de viaţă, să nu mai am kilograme în plus. În acest moment mă simt bine şi vreau să mă menţin, deci voi continua cu sportul şi cu regimul de viaţă sănătos”, a spus Andrei.

„Cea mai mare dorinţă a mea a fost ca Andrei să înţeleagă că el nu trebuie să ţină o dietă, ci să aleagă un stil de viaţă pe care să-l respecte tot restul vieţii.
O dietă are rezultate pe termen scurt, iar în momentul în care nu o mai respecţi, recuperezi kilogramele pierdute şi chiar poti acumula altele în plus”
, a explicat nutriţionista Cornelia Marin.
 
Nu pierdţţi următoarea ediţie “Ajutor! Vreau să slăbesc!”, pe 13 ianuarie, de la ora 20.30, numai la Prima TV!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod