Mirela Stelea, schimbare spectaculoasa de look

Designerul vestimentar a recurs la o schimbare spectaculoasa de look pentru pictorialul de coperta al revistei Luxury. Mirela Stelea apare in ipostaze glam, cu o coafura si un machiaj altfel decat ne-a obisnuit pana acum.

Adepta a stilului natural, deloc incarcat, Mirela Stelea devine acum diva retro, pozand pentru Ciprian Strugariu in cadre ce amintesc de eleganta anilor ‘60. Purtand tinute Moschino si Ermanno Scervino si accesorii Giulia Nahmany, designerul vestimentar impresioneaza printr-un look ravasitor, sexy si misterios. In cadrul interviului acordat, Mirela Stelea vorbeste despre propriul stil creativ in lumea modei, despre preferintele in materie de obiecte de lux, precum si despre ce inseamna, in viziunea ei, eleganta desavarsita.

“O tinuta vestimentara trebuie sa sublinieze si sa completeze calitatile persoanei care o poarta, in niciun caz sa distraga atentia de la ele.

Hainele sunt realizate pentru a ne pune pe noi in evidenta, si nu invers. Dar pentru acest lucru trebuie gasit un echilibru intre croiul ales, culoare si materialul folosit, pentru ca totul sa se imbine in mod ideal cu personalitatea celei care le va purta. Imi place sa lucrez cu materiale fine, matase naturala, dantela, catifea, piele, sa creez tinute care sa puna in evidenta feminitatea, gratia unei femei. Apreciez designerii nonconformisti, avangardisti, insa ceea ce fac eu vreau sa poata fi purtat cu lejeritate in societate, sa pastreze structura elegantei clasice la care sa adaug, insa, un aer de modernism. Creez pentru femei, nu exclusiv pentru show-uri de moda unde se doreste doar a impresiona sau, mai mult, a soca”, a declarat Mirela Stelea.



Designerul vestimentar defineste eleganta astfel: „Hainele frumoase, bine croite, completeaza personalitatea celui care le poarta.

Vestimentatia nu va suplini niciodata lacunele caracterului uman in materie de bunatate, corectitudine, altruism. Frumusetea sclipeste din ochii persoanei, din privire, din atitudine, din comportament, iar pentru a fi cu adevarat frumosi si eleganti, trebuie sa ne cultivam sufletul cu ganduri si intentii frumoase. Eleganta porneste din interior si este desavarsita de atitudine si de hainele de calitate pe care le porti”.



Intrebata despre brandurile de lux pe care le prefera, Mirela Stelea a dezvaluit ca este o admiratoare a hainelor Roberto Cavalli, Chanel, Lanvin, Barbara Bui, a accesoriilor Giuseppe Zanotti, Jimmy Choo, Alexander MacQueen, Chole, Louis Vuitton, precum si a automobilelor Lexus, Volvo si Aston Martin.



„Apreciez produsele de calitate, insa nu obisnuiesc sa cumpar in nestire branduri, doar de dragul de a epata sau de a avea o colectie interminabila.

Cumpar ceea ce imi place si de ce am nevoie in acel moment. La capitolul vestimentatie, prefer rafinamentul, materialele fluide, animal print-ul si combinatia de piele si matase naturala de la Roberto Cavalli, eleganta clasica de la Chanel si Lanvin, stilul glamour-chic de la Barbara Bui. Ca accesorii, prefer ceasurile Rolex, bijuteriile cu diamante, dar si creatiile FreyWille. Ca pantofi, imi plac Giuseppe Zanotti si Jimmy Choo, la capitolul genti – Alexander McQueen, Chanel, Stella McCartney, Chloe, iar pentru calatorii – Louis Vuitton. La capitolul masini, imi plac eleganta si silentiozitatea Lexus, siguranta Volvo si designul Aston Martin”, a marturisit Mirela Stelea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod