Peste 200 de copii la selecţiile de tenis şi judo de la Stejarii Country Club

Peste 200 de copii au participat la selecţiile de tenis şi judo organizate la Stejarii Country Club, în compania Simonei Halep, Irinei Begu şi a Alinei Dumitru.
Peste 200 de copii cu vârste cuprinse între 5 şi 8 ani au participat în weekend la selecţiile de tenis şi judo organizate la Stejarii Country Club. Selecţiile au fost coordonate de antrenorii clubului, alături de campioanele Simona Halep, Irina Begu şi Alina Dumitru.

Scopul selecţiilor a fost acela de a identifica 25 de copii pentru a practica tenis şi 32 pentru judo care să beneficieze, în mod gratuit, de sesiuni de pregătire fizică şi lecţii de grup cu instructori profesionişti.
Cursurile de tenis vor fi susţinute de 3 ori pe săptămână, în perioada octombrie 2015 – octombrie 2016, copiii selecţionaţi având la dispoziţie echipamente profesionale, în cadrul Stejarii Country Club. De asemenea, antrenamentele din cadrul Şcolii de Judo Alina Dumitru vor fi organizate de 2 ori pe săptămână, în perioada octombrie 2015 – aprilie 2016.

În cadrul selecţiei, Simona Halep şi Irina Begu au oferit autografe, au schimbat câteva mingi cu cei mici şi le-au împărtăşit acestora secrete ale tenisului.
Alina Dumitru a pregătit, la rândul său, o surpriză pentru copii, deschizând selecţiile cu o demonstraţie de judo susţinută de doi antrenori din cadrul Federaţiei Române de Judo.

Şcolile de tenis şi de judo de la Stejarii Country Club vin în completarea celor de gimnastică şi de înot ale căror selecţii vor avea loc în primăvara anului viitor. În cadrul acestor şcoli sunt identificaţi copiii care au o înclinaţie naturală de a practica sporturile respective, copii care sunt apoi iniţiaţi cu ajutorul antrenorilor de la Stejarii Country Club.

Mai multe informații despre Stejarii Country Club pot fi accesate pe site-ul www.stejariicountryclub.ro și pe pagina de Facebook a complexului.

Stejarii Country Club este un proiect selectat în cadrul Programului Operațional Regional și co-finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Axa prioritară 5: Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului.

Selectia de tenis Stejarii Country Club (1).jpg
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod