NUNȚI DE ITALIENI

ÎNCEPÂND DIN 14 OCTOMBRIE, ÎN FIECARE MIERCURI, DE LA ORA 23:00, PE TLC.

Cele mai neobișnuite 10 nunți din toate timpurile.

Fiindcă reușești cel mai bine să-i spui miresei tale ”Te voi iubi veșnic” dacă te costumezi în Batman la nunta voastră.
Sunt multe de spus despre nunțile în stil clasic – dacă acel gen te reprezintă! Ei bine, există cupluri care au decis să aleagă alte variante și știți ceva? Sunt demne de admirația noastră!
 
Nuntă în condiții de imponderabilitate
Se presupune că mirele și mireasa ar trebui să plutească de fericire în ziua nunții lor – și exact asta a făcut un cuplu din New York care a decis să spună ”da” în condiții de imponderabilitate. Mirii au plătit 10 000 de lire sterline ca să oficieze căsătoria la bordul unui avion special, care simulează condițiile de imponderabilitate din spațiu, făcând plonjeuri bruște în aer. Așadar, plutind la fel ca astronauții, cei doi și-au pus inelele care conțineau fragmente dintr-un meteorit vechi de 30 000 de ani. Se pare că nu au fost necesare și pungile speciale pentru rău de avion.
 
Mă iau pe mine însumi de soție
Te temi că nu vei întâlni niciodată persoana potrivită? Nu-ți face griji, ai oricând varianta în care să te căsătorești cu tine însuți! Asta a făcut cu adevărat un tip din China, care și-a adunat 100 de prieteni și rude ca să fie martorii căsătoriei lui cu o fotografie tot a lui, în mărime naturală și îmbrăcat cu o rochie roșie.

”Sunt mai multe motive pentru care mă căsătoresc cu mine însumi,” a explicat omul, ”dar în principal fac asta ca să arăt cât sunt de nemulțumit de realitate."


 
Batman în acțiune!
Hai să nu ne lăsăm prea tare duși de val pe tema asta! În revistele cu benzi desenate, Wonder Woman și Batman nu erau neapărat un cuplu. De obicei, ea nu avea ochi decât pentru Superman. Iată însă că un cuplu din Marea Britanie a decis să renunțe la orice măsură de precauție și să se căsătorească purtând costume de zeiță a Amazonului și respectiv supererou cu mantie neagră. Prietenii și rudele nu s-au lăsat nici ei mai prejos, căci la nuntă au participat, printre alții, întreaga familie a Incredibililor, Supergirl, Kick-Ass și chiar un Joker. Ka-pow!
 
Mireasa felină
Nu suntem siguri dacă e un gest foarte dulce sau de-a dreptul sinistru, dar un tip din Germania s-a căsătorit cu propria pisică bolnavă de astm, despre care tocmai aflase că e pe moarte. Singura problemă a fost că niciun reprezentant al autorităților nu a fost de acord să oficieze ceremonia, așa încât mirele a plătit o actriță care să joace acest rol. ”La început am crezut că e o glumă,” a spus ulterior actrița. ”Dar pentru dl Mitzscherlich e un vis devenit realitate."

Ceremonie-maraton
Când participi la un maraton, e mare lucru dacă mai ai resurse să te gândești la altceva în afară de ”Apăăă! Dumnezeule, unde e apa? Mă dor oribil picioarele!”.

Iată însă că un cuplu a reușit să spună marele ”Da” la jumătatea cursei de maraton din New York City, în timp ce un alt participant alerga alături de ei, ca să oficieze ceremonia. Întreaga poveste conferă un nou înțeles ideii de mireasă care fuge din fața altarului…
 
Romantism înfocat
Fiecare are o listă cu ce își dorește să aibă la nuntă. Tort? Bifat! Rochie? Bifat! Bufet suedez? Bifat! Inorog care scuipă foc? Bifat! Ei bine, asta și-a dorit un cuplu din SUA pentru ceremonia sa extravagantă. Și chiar asta a primit, datorită unor prieteni care sunt ”niște tocilari cu mult talent în ale focului”. Creat dintr-un fost căluț de carusel, ”unicornul de nuntă” al celor doi împrăștia praf sclipitor când strănuta, făcea limonadă în loc de pipi și sufla flăcări pe corn. Ah, și se numea Katy Perry.


 
Șarpele seducător
Șerpii sunt cunoscuți pentru calitățile lor seducătoare încă de la șarpele Evei, dar o femeie din India a făcut un pas cu totul neobișnuit în această relație când a decis să se mărite cu șarpele de care se îndrăgostise. Peste 2000 de invitați au asistat la ceremonia care a inclus și o procesiune impresionantă. În plus, pentru ca lucrurile să fie și mai ciudate, șarpele în sine nu a fost de față, așa încât femeia s-a căsătorit cu o statuetă de alamă în formă de șarpe.
 
Un legământ adânc
Unii aleg pentru nunta lor o capelă micuță, fermecătoare.

Alții își doresc o nuntă pe plajă. Însă un cuplu a decis că locul cel mai bun în care și-ar putea jura credință eternă este… un rezervor pentru antrenamente de scufundări din Scoția. Folosit de obicei pentru testarea echipamentelor subacvatice, rezervorul a găzduit bizara ceremonie în care mireasa, mirele, cavalerul de onoare și domnișoarele de onoare s-au scufundat la mare adâncime, purtând măști de scafandru și butelii cu oxigen. Kilt-ul mirelui și rochia miresei au fost însă în prealabil dotate cu greutăți special.

Mariaj la Maxx-imum
Mulți cumpărători intră în magazinul TK Maxx ca să profite de oferte. Dar prea puțini s-au gândit probabil că acesta ar putea fi locația perfectă pentru o nuntă. Doi îndrăgostiți din Statele Unite au fost de altă părere, fiindcă și-au rostit jurămintele de credință în magazinul din localitatea lor. Mai exact, în raionul de pantofi. Și în timpul programului de lucru al magazinului, sub ochii cumpărătorilor nedumeriți. Cine spunea că romantismul a murit?!
 
Adevărul gol-goluț
Iată o dilemă dificilă: câștigi un concurs la radio, iar premiul e o ceremonie de nuntă cu toate cheltuielile incluse. Singura condiție este că… trebuie să te căsătorești în pielea goală. Pentru un cuplu de australieni decizie a fost însă foarte simplă. Cei doi s-au cununat conform cerinței, doar că mireasa a purtat un voal și câteva bucățele de material care i-au acoperit zonele intime, în timp ce mirele a arborat o pălărie pe care și-a ținut-o ceva mai jos de talie… Invitații au fost însă îmbrăcați din cap până-n picioare și probabil s-au străduit din greu să nu râdă isteric pe parcursul întregii ceremonii.

Visezi la o nuntă unde să ai un buldog pe post de cavaler de onoare, o caleașcă scumpă, trasă de cai, și o lună plină, romantică, deși e o noapte fără lună? Este momentul să intre în scenă Don Antonio Polese, omul celebru în Italia lui natală pentru că organizează nunți formidabile, unde aduce de toate – de la torturi în formă de corabie până la piscine umplute cu șampanie – pentru mirii și miresele lui cu mulți bani.
Deși se confruntă mereu cu cerințe incredibile din partea clienților săi și are tot timpul de-a face cu mirese mofturoase și zile de lucru lungi și epuizante, Don Antonio încă declară că adoră nunțile și a rămas același suflet romantic dintotdeauna. Noua serie Nunți de italieni va avea premiera pe TLC, miercuri, 14 octombrie, de la ora 23:00.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod