concerte @ Hard Rock

Joi, 15 octombrie, ora 21.30 – Concert TRIBUT U2 CU ZEN GARDEN.

Zen Garden, trupa fenomen ce face senzaţie în rândul fanilor U2 din lumea întreagă, vine la Hard Rock Cafe, pentru un recital de excepţie. Pe 15 octombrie ai şansa să asculţi live “Mysterious ways”, “Staring At The Sun”, “One”, “Angels of Harlem” şi multe alte hituri, în interpretarea celui mai bun tribut U2 al momentului!

Zeno Sala, solistul şi fondatorul Zen Garden a fost desemnat “cel mai bun imitator al lui Bono Vox” încă din 1999, întruchipând fidel nu numai atitudinea scenică, ci şi maniera interpretativă a solistului U2. Iar Zen Garden, formaţia pe care el a fondat-o, este singura trupă tribut din lume a cărei activitate include, pe lângă Europa, turnee în SUA şi America de Sud. Printre momentele de referinţă în cariera Zen Garden se numară concertul susţinut în 2009 la Palatul Olimpic St Jordi din Barcelona, în faţa a 12.000 de oameni, transmis live de televiziunea spaniola TVE şi spectacolul din 2010 - din Zaragoza, Spania, la care au fost prezenţi 25.000 de spectatori. În plus, Zen Garden concertează frecvent şi la întrunirile fan cluburilor U2 din întreaga lume. Aşa că, pe 15 octombrie, vino pregătit pentru un show distins, în care Zen Garden îţi va reaminti de ce muzica celor de la U2 este unică şi mereu actuală.

Biletele la concert se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX,  reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

În presale biletele au următoarele preţuri:

- 40 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

- 60 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 40 de lei.

În ziua concertului, biletele vor costa 50 de lei - acces general, cu loc la masă (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile.

 

Vineri, 16 octombrie, ora 22.30 – Concert PAULA SELING


Vineri, 16 octombrie, de la ora 22:30, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe la un show cu PAULA SELING şi trupa sa. Te aşteptăm să asculţi cele mai cunoscute piese lansate de artistă de-a lungul carierei: „Ploaie în luna lui Marte”, “Ce bine că eşti”, “Trurli”, “Timpul”, “Promit”, “Râd cand imi vine să plâng,” dar şi mult mai recentele “Playing With Fire”  şi  “Miracle”.

Prezenţă de un rafinament vocal exceptional, dar şi de o gingăşie şi expresivitate aparte, Paula Seling crează alături de trupa sa de acompaniament o atmosferă deosebită la fiecare spectacol. În decursul timpului, solista a lansat şaisprezece albume, a cântat alături de artiști internaționali precum Al Bano, Beyonce, Joan Baez, Michael Bolton sau Chick Corea şi a derulat colaborări de succes cu Direcția 5, Narcisa Suciu, Nicu Alifantis, Puya și mulți alții.

Biletele la concertul Paulei Seling se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX,  reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.



În presale biletele au următoarele preţuri:

- 40 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

- 60 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 40 de lei.

În ziua concertului, biletele vor costa 50 de lei - acces general, cu loc la masă (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile.

 

Sâmbătă, 17 octombrie, ora 22.30 – Concert BRIGITTA & THE FULL HOUSE BAND


Ai cunoscut-o prin intermediul aparițiilor TV, din concursurile Megastar, Vocea României și Eurovision, iar acum se apropie momentul să o vezi live: Brigitta Szebenyi te invită la un concert “up close and personal”, pe 17 octombrie, la Hard Rock Cafe!


Solista va urca pe scenă alături de trupa The Full House Band, formată din artiști cu o bogată experientă în peisajul muzical autohton: Ursu Marius Lung (bass), Norbert Tobias (tobe), Marian Hancu (clape) și Andrei Neamțu (chitară). Playlistul cu care entuziaștii și talentații muzicieni vor încinge atmosfera include hituri lansate de Lady Gaga, Maroon 5, Kings of Leon, Jessie J. și mulți alții.
Concertul va începe la ora 22.30, iar intrarea va fi liberă.

 

Miercuri, 21 octombrie, ora 21.00 – Concert SMILEY


Smiley revine pe 21 octombrie la Hard Rock Cafe, alături de trupa sa compusă din muzicieni numai unul şi unul. Băieţii au pregătit hituri precum: "Dream Girl", "Criminal", "Dincolo de cuvinte", "Dead Man Walking", "Preocupat cu gura ta", "Cai verzi pe pereţi", "Am bani de dat", "Acasă" şi multe altele.

Special pentru acest eveniment, vom vinde bilete în picioare în faţa scenei, urmând că locurile la masă să fie ocupate doar în partea stângă, respectiv partea dreaptă a scenei (fumători/nefumători).

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) şi la Hard Rock Cafe.



În presale biletele au următoarele preţuri:

- 120 de lei cu loc la masă la fumători sau nefumători (în număr limitat de 250 de locuri);

- 65 de lei fără loc, în faţă scenei.

În ziua evenimentului, biletele vor costa 75 de lei - acces general, fără loc în faţa scenei.

Accesul se va face începând cu ora 20:00, iar concertul va începe la ora 21:00.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod