Perioada de înscrieri pentru Maratonul DHL Ștafeta Carpaților se prelungește până pe 13 iunie

· Au mai rămas locuri de înscriere pentru 20 de echipe · Startul se va da sâmbătă, 21 iunie 2014, la Poiana Brașov · Taxele de participare vor fi donate Organizației Salvați Copiii România pentru programul “Educație și Informare împotriva consumului de droguri în rândul tinerilor”
Peste 60 de echipe din mediul corporate s-au înregistrat în competiție și au răspuns astfel pozitiv susținerii cauzei Salvați Copiii, dar și la îndemnul de a promova mișcarea în rândul angajaților. 13 iunie 2014 este ultima zi de înscriere la Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor, eveniment ce va avea loc în această lună, sâmbătă, 21 iunie, la Poiana Braşov.

Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor se află la cea de-a cincea ediţie, iar evenimentul este dedicat alergătorilor profesioniști, companiilor din România și publicului larg.

Foști sportivi ca Violeta Beclea Szekely, Monica Iagăr, Monica Roșu și Alin Petrache, Președintele Comitetului Olimpic Sportiv Român, sunt susținători ai maratonului și încurajează pe toți cei care iubesc sportul să vină pe 21 iunie și să participe la cursă – fie la ştafetă, fie la probele de maraton şi semimaraton.
Alături de ei persoane publice ca Andreea Marin, Andi Moisescu, Roxana Ciuhulescu, Ileana Badiu vor fi prezente la start.

Pentru cei care nu sunt disponibili în acea dată, dar își doresc să sprijine cauza, DHL oferă posibilitatea sponsorizării unei echipe de tineri de la liceele sportive din judeţul Braşov sau donarea unei sume de bani.

Ca în fiecare an maratonul are un scop caritabil, iar fondurile strânse vor fi utilizate de către Salvați Copiii în proiectul “Educație și Informare împotriva consumului de droguri in rândul tinerilor”.
În acest an, Salvați Copiii își propune să informeze peste 8000 de elevi și studenți din 120 de școli din București și alte 12 județe, printre care și Brașov, despre efectele dezastruoase ale drogurilor asupra tinerilor.

Antrenamentul contează, dar important e să participi! Vino la start! Intră pe www.maratondhl.ro pentru mai multe detalii şi pentru înscriere.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod