Fragments of a Painted Life SS 2014 - Diorama Concept

Fragments of a Painted Life, linia de accesorii și obiecte home&deco lansată de Diorama Concept anul trecut, se extinde cu o colecție de rochii cu imprimeuri artistice.

Colecția capsulă pentru vară 2014 conține 3 modele de rochii (The Summer Dress, The T-Shirt Dress, The Poncho Dress) care păstrează ca element definitoriu printurile digitale Happy Zebra, Wild Dream, Midnight Blossom, Rhino in Prague și Butterfly Effect. În completarea liniei vestimentare, Diorama Concept vine cu o surpriză pentru iubitoarele accesoriilor multifuncționale: eșarfa oversized Butterfly Effect.

Rochiile au fost gândite să avantajeze corpul oricărei femei, prin jocul și așezarea desenelor create de artistul vizual Anca Ignătescu pe materialul lor.

Iar eșarfa Butterfly Efect poate fi folosită creativ în diferite moduri: ca rochie de plajă, sarong sau șal.

Anca Ignătescu dezvăluie povestea imprimeurilor artistice în jurul cărora au fost create piesele Diorama Concept: “Am citit, copil fiind, o poveste despre o zebră care își pierduse dungile. Văzându-se fără dungi, Zebra a simțit cum își pierde identitatea. Căutând să-și recâștige dungile se redescoperă pe sine. E o poveste care te învață să-ți urmezi visele, să fii mereu în transformare. Zebra mea e zebra fericită care a găsit mai mult decât dungile pierdute”.

Piesele din colecția Fragments of a Painted Life pot fi comandate din magazinul online www.dioramaconcept.com.


Despre Diorama Concept


Lansat în decembrie 2013 de către Sorana Moțoc, Anca Ignătescu și Oana Stan, Diorama Concept este primul brand de artware din România. Diorama Concept se adresează femeilor care apreciază arta în toate formele și manifestările ei, oferindu-le o alternativă conceptuală, dar accesibilă. Desenele artistului vizual Anca Ignătescu, absolventă de UNARTE, sunt transpuse digital pe rochii, accesorii (genți, brățări, portfarduri) si obiecte home&deco (lămpi și tabureți), putând fi astfel purtate în viața de zi cu zi.

The Summer Dress
Realizată din lycra, cu o croială cloș, rochia fără bretele este disponibilă în două imprimeuri (Happy Zebra și Wild Dream).



T-Shirt Dress
Croiala acestei rochii este dreaptă și largă, modelul este one size, așa că poate fi purtat de orice siluetă. Fața rochiei este din satin chiffon, iar spatele din bumbac negru. Imprimeurile acestei rochii sunt Midnight Blossom și Rhino in Prague.



The Poncho Dress
Are o croială largă, asemănătoare unui poncho, astfel că avantajează orice siluetă. Fața rochiei este neagră, simplă, iar spatele are grafica printată pe fundal negru (Butterfly Effect). Modelul include o jupă de culoare nude.

Eșarfa Butterfly Effect
Este dublată cu bumbac și are o dimensiune de 170cm x 120cm, transformând-se, astfel, într-un obiect multifuncțional.

Poate fi folosită în diferite moduri, ca rochie de plajă, sarong, pătură sau șal în nopțile răcoroase de vară.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod