Olympus România lansează gustarea nutritivă Oly Bifidus iaurt de băut


Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate de pe piața locală, a lansat în România Oly Bifidus iaurt de băut, un produs lactat natural îmbogățit cu fermenți bifidus, care este în același timp o gustare sănătoasă cu arome delicioase. Produs în fabrica de la Hălchiu, județul Brașov, iaurtul are în compoziție lapte de cea mai înaltă calitate, colectat exclusiv de la ferme locale, atent selecționate.
Oly Bifidus iaurt de băut este ușor de savurat, nutritiv, fără conservanți sau coloranți artificiali, disponibil în cinci arome: natural, prune, pere, fructe de pădure și vișine. Lansarea acestui produs vine ca o urmare a tendințelor observate în obiceiurile de consum ale românilor, aceștia fiind din ce în ce mai atenți la calitatea produselor pe care le cumpără și încercând să ducă un stil de viață mai sănătos și mai activ.

“Consumatorii români au devenit mai responsabili în privința alimentelor și a ceea ce mănâncă și sunt mai interesați de cum stilul de viață le poate afecta sănătatea. Am observat cum persoanele din jurul nostru sunt tot timpul pe fugă sau sunt prinse în activitățile zilnice și sunt în căutarea unor gustări care să fie gustoase, să aibă beneficii nutriționale și să poată fi consumate ușor. Oly Bifidus iaurt de băut este ideal și din acest punct de vedere, pentru că poate fi savurat oriunde și oricând, iar noi am luat decizia de a-l lansa pentru a veni în întâmpinarea nevoilor locale”, a declarat Ilias Pliatsikas, Manager General Olympus România.

Oly Bifidus iaurt de băut este distribuit în cele mai mari supermarketuri și hipermarketuri din toată țara.

Olympus își menține strategia de a oferi consumatorilor români produse de cea mai înaltă calitate și va continua să lanseze lactate delicioase și sănătoase în 2014, după ce, în 2013, compania a lansat primele iaurturi bio produse în România și o gamă special dedicată locuitorilor din Brașov, Familia Brașoveanu.


Grupul Olympus este prezent în România din 1999.
În ultimii 15 ani, a dezvoltat diverse programe de sprijinire a fermierilor români, în efortul de a îmbunătăţi metodele de creştere şi îngrijire a animalelor, pentru a atinge standarde superioare de calitate în ceea ce privește colectarea laptelui. În perioada 1999-2013, investiţia totală a grupului Olympus în România se ridică la 70 de milioane de euro.

Grupul de companii, deținut de o familie aflată la a treia generaţie de producători de lactate, are sediul în Trikala, Grecia, și operează în 34 de ţări, inclusiv pe pieţe precum SUA, Germania şi Italia.
În prezent, deţine cinci unităţi de producţie în Grecia, Bulgaria şi România, care produc lactate şi sucuri naturale.

Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați www.olympusdairy.ro și www.facebook.com/OlympusDairy   

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod
;