Dan Bălan a lansat o nouă melodie, „Lendo Calendo“

După mai bine de un an şi jumătate în care a lansat nenumărate hituri în Rusia, Dan Bălan, cel mai cunoscut artist moldovean, revine pe piaţa muzicală internaţională cu un nou single

După mai bine de un an şi jumătate în care a lansat nenumărate hituri în Rusia, Dan Bălan, cel mai cunoscut artist moldovean, revine pe piaţa muzicală internaţională cu un nou single incendiar, „Lendo Calendo“, cântat alături de talentata artistă Tany Vander şi de rapperul Brasco.

Single-ul, perfect pentru vară, conţine şi câteva cuvinte inventate, care dau, de altfel, şi titlul melodiei. „Eu am născocit aceste cuvinte, ‘Lendo Calendo’. Deşi nu înseamnă nimic, le-am gândit ca pe nişte cuvinte magice, precum ‘Abracadabra’, sau ‘La lu lei’“, a spus Dan Bălan.

„O perioadă am scos mai multe piese în limba rusă, care au fost number one în topuri, iar acum m-am hotărât să lansez o piesă internaţională, datorită căreia o să vin şi în România.

Sper ca fanilor români să le placă noul single“, a adăugat Dan Balan.

Piesa este compusă chiar de îndrăgitul cântăreţ, iar la versuri, care sunt în spaniolă şi engleză, au colaborat şi Gerina di Marco şi Romel Rachaird Cummings.

Piesa va beneficia şi de un clip, care se va lansa luna viitoare şi va fi filmat sub îndrumarea unui cunoscut regizor rus.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod