EXCLUSIV Xonia: „În Australia nu există industrie muzicală“

Xonia, o româncă născută în Australia şi stabilită din anul 2008 în ţara noastră, a intrat pe piaţa muzicală din România cu un stil şi o atitudine occidentale. Imediat după ce

Xonia, o româncă născută în Australia şi stabilită din anul 2008 în ţara noastră, a intrat pe piaţa muzicală din România cu un stil şi o atitudine occidentale.

Imediat după ce s-a lansat, unele persoane au etichetat-o, numind-o „Lady Gaga de România“. Acum, Xonia s-a decis să se reinventeze muzical, iar cu această ocazie ne-a acordat un interviu în care a vorbit despre planurile sale.

eva.ro: Ai lansat de curând o nouă melodie, „Ping Pong“, prin care vrei să te reinventezi muzical.

Ce schimbări vei face?

Xonia: Dar ce nu am schimbat... De la imaginea mea şi muzică, până la coreografie şi interpretarea vocală. Am şi un nou concept al show-ului meu, pe care îl voi prezenta în curând. Deci am început anul numai cu schimbări.

Pentru noua piesă, ca şi pentru multe altele, ai lucrat cu F. Charm. Cum l-ai cunoscut şi cum te înţelegi cu el?

Noi deţinem un studio împreună, care se numeşte HypeOn Production. Paralel cu cariera noastră artistică, noi producem piesele noastre dar şi piesele altor artişti.

Veţi auzi o gramădă de piese vara asta de la noi. Ahhh, şi ne înţelegem perfect. Ne completăm din toate punctele de vedere.

Te-ai născut în Australia, dar ai cunoscut succesul în România. Crezi că în Australia ai fi putut avea o carieră muzicală de succes?

În momentul de faţă aş zice că nu. Pur şi simplu nu există industrie muzicală acolo. În Australia nu avem emisuni de divertisment, nu avem canale de muzică, nu cântăm în cluburi, şi nu se ascultă genul de muzică în care eu activez.

E uşor pentru cei care nu ştiu nimic despre Australia să comenteze, dar orice artist din Australia pleacă în alte ţări dezvoltate în showbiz, inclusiv actorii.

Dar cum de ai ales România?

Sincer, lucrurile aşa au decurs, să rămân aici în România.

După ce am reprezentat Australia la Cerbul de Aur, am semnat cu o casă de discuri şi aveam o oportunitate, o uşă deschisă. Aşa că am decis să nu ratez ce am în mână, să nu mă trezesc într-o zi cu regrete.

Cu cine ai vrea să colaborezi din industria muzicală românească?

Sunt multe persoane în piaţa noastră muzicală, dar puţini pe care eu îi consider artisti şi cu care aş vrea să colaborez. O să vezi pe parcus cu cine îmi doresc.

Ce planuri de viitor ai?

Vreau să ajung să cânt în faţa a cât mai multor mii de oameni! Vă aştept cu drag pe pagina mea de Facebook, OFFICIALXONIA.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod