Ştefan Stan lansează primul său album, „Povestea mea“

Ştefan Stan, câştigătorul primei ediţii a show-ului „Vocea României“, lansează în această seară, la Sun Sensations Beach Club (Sun Plaza), „Povestea mea“, primul său album, produs

Ştefan Stan, câştigătorul primei ediţii a show-ului „Vocea României“, lansează în această seară, la Sun Sensations Beach Club (Sun Plaza), „Povestea mea“, primul său album, produs de Universal Music România.

Pentru înregistrarea albumului, Universal Music România a colaborat cu Smiley şi cu echipa de la HaHaHa Production. Într-o perioadă în care artiştii aleg să-şi lanseze doar single-uri, Ştefan Stan ne propune un mixt de ritmuri – blues-pop, rock, piese de club şi balade – 12 la număr, toate cu potenţial de hit, creionând astfel o bună parte din destinul său.

„De la dragoste la ură, de la tristeţe la bucurie, de la zbucium la extaz.

Toate se regăsesc în 'Povestea mea', un album plin de culoare, sper eu de colecţie, la care s-a muncit mai bine de un an!“, a spus Ştefan.

Pentru înregistrarea albumului, Universal Music România a colaborat cu Smiley şi cu echipa de la HaHaHa Production, iar materialul discografic beneficiază şi de un turneu de lansare, care se va desfăşura pe perioada verii, în 15 oraşe din toată ţara.

Oraşele turneului de promovare a albumului sunt: Bucureşti 22-iunie; Piteşti 29 iunie; Craiova 6-iulie; Drobeta 13-iulie; Reşita 20-iulie; Deva 27-iulie; Turda 3-august; Bistriţa 10-august; Piatra Neamţ 17-august; Bacău 24-august; Focşani 31-august; Galaţi 7-septembrie; Tulcea 14-septembrie; Slobozia 21-septembrie şi Buzău 28-septembrie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod