Beyonce este gravida

De ceva vreme, s-au vehiculat tot felul de zvonuri, conform carora Beyonce si Jay-Z vor deveni parinti. Iata ca toate aceastea au fost confirmate de un prieten apropiat al cuplului.

De ceva vreme, s-au vehiculat tot felul de zvonuri, conform carora Beyonce si Jay-Z vor deveni parinti.

Iata ca toate aceastea au fost confirmate de un prieten apropiat al cuplului.

Mai mult, acesta spune ca interpreta, foarte atenta in trecut la silueta ei, nu prea se mai intereseaza de acest aspect de cand a aflat ca asteapta un copil. "A luat destul de mult in greutate. Inainte, cand se intampla acest lucru, apela imediat la programul de detoxifiere al lui Def Jam, insa acum nu mai face asta".

Dupa casatoria celor doua staruri, care a avut loc in aprilie, actrita Vivica A.

Fox a declarat ca nu va mai trece mult timp pana cand cei doi, Beyonce si Jay-Z, vor avea un copil: "Le doresc foarte, foarte multi copii si foarte multa fericire. Cred ca o sa fie o graviduta frumusica foc, la fel ca Jennifer Lopez si Halle Berry".

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eto'o pe 15 Mai 2008, 22:30
    forte multzi copii frumosi

    :*:*:*: yo ca doresk doar atata casa de piatra:D:D:D:X:X:X:**

    0
    0

  • alexandra pe 15 Mai 2008, 18:15
    i love beyonce

    buna .eu mi-am dat seama de ff mult tipt asta ...am vazut un concert in care beyonce a dansat si dintr-o data sa oprit si sa tinut de burta ..nus eu de atunci am incesrcat sa aflu dar nu aparea nik despre ea.mai vreau si eu informati despre beyonce ..vreau un concert in buc ...o ador:X::X

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod