Tori Spelling revine

Tori Spelling, actrita care a interpretat rolul Donnei Martin in serialul "Beverly Hills-90210", revine cu un rol in reality-show-ul de televiziune cu acelasi nume.
Tori Spelling, actrita care a interpretat rolul Donnei Martin in serialul "Beverly Hills-90210", revine cu un rol in reality-show-ul de televiziune cu acelasi nume. Actiunea acestui show nou se axeaza, in general, pe ce se intampla in liceul West Beverly.

Tori si-a exprimat de mai multe ori dorinta de a face parte din acest proiect nou. "Imi doresc din tot sufletul sa reintru in atmosfera serialului. '90210' a fost prima productie de gen din categoria din care face parte".

Care va fi rolul pe care o sa-l interpretez? "Evident ca voi interpreta o mama. Fiecare serial de acest gen are un rol de mama, o mama vitrega, de fapt, pentru ca nu cred ca as putea avea o fiica adolescenta."

De curand, s-a confirmat ca si Jennie Garth, actrita care a interpretat-o pe Kelly Taylor in serialul "Beverly Hills-90210", va avea un rol in noua productie.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • tut pe 15 Mai 2008, 10:38
    hmmm

    nu prea sunt fan, dar bine ca are rol de mamica ..si nu adolescenta ca ar fi fost penibila...:))

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod